Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet üzerinden hızlı tren bileti nasıl alınır?

kemaltosun

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
İnternet üzerinden yht bileti nasıl alınıyor bilen varmı?
Ücret çıkmaması gerekirken ücret çıkıyor neden

ilk önce GAR'a gidip işlem yaptırdınız mı?

Gardaşım önce internetten rezerve yaptırıyorsun.Daha sonra Gar'a gidip biletini alıyorsun.Bilet satın almaya tıklamışsındır rezervasyon yaptır...!:)

Gar a once gidiyorsun sana form veriyorlar onlar sisteme işliyorlar daha sonra netten eybis e gir üye olman gerekiyor ancak senin engelli kimlik bilgilerini onlar sisteme işliyorlar ancak oyle ücretsiz alabilirsin biletini netten ok

Formu doldurdum fotokopileri teslim ettim memura da söyledim tekrar buraya bilet almak için gelmeye gerek varmı diye gerek yok dedi

Gardaşım , sen en son ne zaman bilet aldın.?
Ben geçen ay aldım (daha önce tüm biletleri gardan aldım.)öyle form falan doldurmadım yeni mi çıktı prosedür.?
EFSANEYILDIZI

Formu dolduruyorsunuz, kimlik ve engelli kimlik fotokopinizle birlikte veriyorsunuz sisteme işleniyor ve internetten abonman kullan diyerek biletinizi alıyorsunuz.

peki sisteme engelli bilgilerini işleme süresi ne kadar sürüyor

Ben yapılan işlemi anlatayım, eybisten üyelik açmıştım zaten gara gittim gerekli evrakları verdim engelli kimlik kartıma bandrol yapıştırıldı ve daha sonrasında internetten biletlerimi alabiliyorum.

ben şuan seçiyorum ücret çıkıyor

abonman seçeneği çıkmıyor

Söylediğim işlemleri yaptırdıysanız bir sorun vardır sizin üyeliğinizde. Hem Pc den hem de telefon uygulamasından denedim ücret göstermiyor. Bilet alımında esneği seçmeyi unutmayın.

evet esneği seçiyorum ama abonman seçeneği yok birde busıness le gidemiyormuyuz

Üst Alt