Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternete girmek için akıllı cep telefonu önerisi..?

mefo

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar dokunmatik ekran cep tel alacağım,nete girmek için sıfır maksimum 400 500 tl arası önerebileceğiiniz tel varmı? tşkrler.slmlar.

Discovery güzel telefondur kardeşime aldım ekran çözünürlüğü performansı herseyiyle kaliteli bir telefon yapmışlar

o fiyatlara en iyi discovery al ama 16 gb yada 8 mi neydi ondan al 4 gb alma

samsung galaxy wonder ben kullanıyorum internette iyi

kesinlikle general mobile.2 arkadaşım iph4s satıp bunu aldı.ben ilk çıkdında aldım.

gm discovery bu teknolojiyi bu fiyata kesinlikle bulmazsın en yakın teknolojideki diğer marka telefonlar 2 katı fiyatında..

gm diyoruz hala t40 diyorsun musty:) gm discovery samsung galaxy s3 den daha üstün özellik olarak s3 fiyatı en son vodafoneda sordum 1400 demişti..birçok arkadaşım aldı ben androiti sevmediğim için iphone4 işimi görüyor

Tşkrler arkadaşlar başka önerileriniz varmı acaba nette hızımıdır bu teller.

max.500 lırademek ıstedım.200 daha verırsen bu mantıklı tabıkkı:eek:

Bu memlekette bir cok ürünü faceboka, twitter e girer diye sattılar.Peki bu ürünleri bu sloganlarla satarken rütük neden engel koymadı.İnternet facebook ,twitter den ibaret değildir diyeceğim bu android telefonların cıkması ile bircok programların uygulanması sevindidirici.Düşünün team viewer programı ile ,cep telefonundan evinizdeki bilgisayarı, güvenlik kameralarını, multimedya dosyalarına erişmek mümkün.Bir telefon alırken ihtiyacınızı iyi belirlemeniz lazım fiyatlar cok yukarlarda ,general mobile internet için olabilir.Fakat fotoğrafta zayıf.

Kardeşim bütceni söylersen ona göre yardımcı olmak isterim :) GM Discovery fiyat performans olarak çok iyidir arkadaşların dediği gibi

GM Discovery kullanıyorum . Android 4 çekirdek.
hafızası hızı vs herşeyiyle mükemmel bence. her türlü ihtiyacınıza cevap verebilen bir telefon. üstelik fiyat olarak da çok uygun. tavsiye ederim . :)

Discoveriy tavsiye ederim kibar bir tel fiyat uygun internette gezinme falan vs guzel

Tşkrler arkadaşlar tele bütcem yetmeyecek gibi bütcem en fazla 500 tl discoweriy mb 8gb 3 g sim kart girişli tablet. buldum 500tl civarı acaba tel sim kartla nette rahat dolaşabilirmiyim ? engell biz ve facebook a twtra felan girip çıkabilirmiyim ?tşkrler.

arkadaşlar general mobile almak çok istiyordum fakat şarj yerini çok hassas yapmışlar çok çabuk bozuluyor diye şikayetler geliyormuş. Ayrıca garanti de karşılamıyormuş her tamire gittiğinde 50-100 tl arası ücret ödeniyormuş... siz bu sorunla karşılaştınız mı?

10 gün kadar önce gm dıscovery 4 gb aldım, 8 gb de hafıza kartı ekledim bana yeterli bir alan çıktı ortaya. telefon ise tek kelime ile muhteşem, muadilleri iki katı fiyata satılırken 650'TL ye muhteşem bir alet üstelik çift hat bile takabiliyorsun bu benim için çok öemliydi iyiki de almışım çok memnunum.

10 gün kadar önce gm dıscovery 4 gb aldım, 8 gb de hafıza kartı ekledim bana yeterli bir alan çıktı ortaya. telefon ise tek kelime ile muhteşem, muadilleri iki katı fiyata satılırken 650'TL ye muhteşem bir alet üstelik çift hat bile takabiliyorsun bu benim için çok öemliydi iyiki de almışım çok memnunum.
şarj tutması nasıl peki ?

Çok aktif kullanımda 1gun gidiyor şarj, normal kullanım da ise 2 gün. Ama bu tip telefonlar için bu süreler gayet uygun.

16 MB havizasi olan general mobil kullanıyorum şarj yerinde falan bir sıkıntı yok bence biraz elektronik aletleri dikkatli kullanmak gerekiyor o yüzden

ayrıca bu telefonun nette birçok tanıtım videoları var, oradan da bakabilirsiniz, dediğim gibi ben çok memnunum, hem ön hem arka kamerası mükemmel bu bile + fark

general discovery

GENERAL DİSCOVERY 4GB var bende alalı daha 1 ay olmadı canavar gb telefon Tavsiye ederim...

biraz daha katsan 600 e S3 mını alırsan asla asla üzülmezsin...muhteşem bir makina...herşeyiyle dört dörtlük...

Üst Alt