Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternete ne kadar ödüyorsunuz?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Selam Arkiler İnternete ne kadar ödüyorsunuz? Ben sınırsız mı alsam kotalı mı alsam karar veremedim de...Ttnet de çok pahalı geldi..fikir ve önerilerinizi bekliyorum..

ben evde 4 gb kotalı ttnet wın kullanıyorum ,akşamları sadece bir saat kullandığım için bana yetiyor 25 tl ödüyorum ama günde üç beşsaat giriyorsan internete sınırsız al ,sınırlıda limiti aşarsan 100 tl fatura geliyor

Serafimcim seksen lira fiyatlar yaa...ilk abonelik çok pahalı üstelik binamızda fibernet de yok sadece adsl varmış iki gündür arıyorum araştırıyorum karar veremedim yardım edin :( Ya ben bi de vın kullanamam hem kardeşim hem ben kullanacaz ayrı ayrı pclerde olunca işte vın ilk çıktığında vodafonun vınını aldım da haram zehir zıkkım olsun çok yüksek fatura gelmişti ağzım yandı vından :(

o
zaman digitürkün sınırsız internetine gir sanırım 33 lira alıyorlar Googledan araştır

Üst Alt