Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternete neden bağlanamıyorum?

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
araara internet var olarak görünmesine rağmen internet çok yavaş hatta internete bağlanamıyorum.

tnnet cağrı merkezi hiç işe yaramıyor.belki 10 kez aradım her defasında konuyu iletiyoruz size dönüş yapılcak deniyor.cözümle dönen hiç olmadı :(

internet göstergesinde internet olmasına rağmen neden bağlanma sorunu yaşıyorum arkadaşlar?

Dün akşamdan beri aynı sorun bende de var. İnternetim çok yavaş, hiç bir yere giremiyorum. Msn açılmıyor. Siteyede uzun beklemeler sonucunda girebildim. Az önce ttneti aradım. Alt yapı çalışması olduğunu, beklemem gerektiğini söylediler.

Füsun'cum benim sorun 2 günlük değil malesef. yaklaşık 2-3 haftadır belli saatlerde internete giremiyorum ya da şuan yaşadığım sorun gibi sayfanın tamamı ekranıma gelmesi için 5 dk bekliyorum:(

Yok yok sorun ttnet de sabah masa üstünden giremedim internete girdim sayfalar açılmadı takıldı kapandı vs vs dizüstünü açtım açıldı çalışıyor internet daha sonra masa üstünü kapatıp açtım normale döndü.

yardımcı olmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkürler:)

evet bu günkü sıkıntım belki genel sorundan olabilir. fakat benim internet sorunum bi kaç haftadır var. sürekli olarak sorun yaşamazsamda günde en az bir kaç saat giriş yapamıyorum yada net çok yavaş...

Sorununuz büyük ihtimalle TTNettedir. Çağrı Merkezini arayıp, gerekli desteği alabilirsiniz

malesef çağrı merkezi işini layıkıyla yapmıyor. 10 kez belki aradım, en son aramam da ise kavga ettim .sadece müşteri paketlemeye çalışıyorlar. her aramamda talebinizi aldık ilgili birime ilettik size dönecekler şeklinde standart cevap oldu .geri dönüşte topu topu 2 kez oldu. birinde sorun giderildi tekrar sorun yaşarsanız arayın. diğer dönüşlerinde ise hattınızda olabilir telekomu arayın dediler. telekomda sabit hatla ilgili sorun varsa cözeriz internete neden bağlanamadığınızı bilemeyiz diyor.

kablonunu pc ye tam takılı olduğundan emin ol ayyüzlü..Bazen yerinden çıkabiliyo..

malesef çağrı merkezi işini layıkıyla yapmıyor. 10 kez belki aradım, en son aramam da ise kavga ettim .sadece müşteri paketlemeye çalışıyorlar. .

Bu kısma katılıyorum. Genelde bu tarz işlemlerde muhattap olmayıp, yeni bir kampanya veya üyeliği bitmeye yakın kullanıcılarıda sabah akşam ararlar malesef :)

kablonunu pc ye tam takılı olduğundan emin ol ayyüzlü..Bazen yerinden çıkabiliyo..

kablolar yerli yerinde olmasına rağmen çıkarıp tekrar takıyorum,pc'de internet göstergesinde de internet olduğunu gösteriyor ama benim internet yok.sorun ise araara bu sorunu yaşamam:(

sağdaki internet bağlantına sağ tıklayıp sorun gider,sorun tanıla artık ne varsa ona tıkla bi bağlantıyı yenilesin

şuan bağlanabiliyorum ya başka sorun mu var uyarısı veriyor:) ilk nete girişte sorun yaşadığımda yazdıklarını dikkate alacağım ercicim:)

18.30 da internetim tekrar gitti cağrı merkezini aradım sorun ara hattaymış .121 ara dediler 121 aradım arıza notu bıraktım bakalım inşallah çözülür.

İnterneti kapatmayı düşünüyorum hatta telefon hattımı da iptal ettiricem de bak nasıl jet hızıyla çözüm buluyolar sana..:) Ve sen sorununu anlatırken kendini telekomun shibi sanan müşteri hizmetlerindeki bilmem kim beyin kapatıcanı söylediğinde Tanyeli vari hareketlerini izle:):)

Üst Alt