Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternette video izlerken aşırı yavaşlama var. Neden olabilir?

Capricorn

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar nette video izlerken aşırı bir yavaşlık var bende, bildiğim bütün güncellemeleri yaptım, sistemi bile geri yükledim, yüklediğim bir program mı yavaşlattı diye ama bi çözüm bulamadım. Sadece youtube videolarını takılmadan izleyebiliyorum ilginç bir şekilde. Dün dizi izleyeyim dedim, öyle adını feriha koydum falan değil ha Spartacüs :D:cool: 4 Saat de ancak doldu. Diğer sitelerde de denedim hep aynı. Farklı playerler farklı filimler de denedim ama aşırı oğlu aşırı bi yavaşlık var hatta bazen player hiç doldurmuyor bile. Sorun internet yavaşlığı da değil test ettim 8 mb hız da download hızı var her zamanki gibi. Sorun ne çözemedim. Bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim:rolleyes:

Feriha yı izlesen problem yaşamazdın zaten:) spartacus de yaşaman normal..:) DNS adresini bi değiştir..Belki diziyi izlediğin siteye uygulanan bi yasakvardır ne biliyim.. aklıma bişey de gelmiyo..

Google Dns numaralarını kullanıyorum abim, onda olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa her sayfada bi yavaşlık olurdu sanırım. :rolleyes:

Bende bu durumdan şikayetçiydim günde 3.4 flim izlerim ama ne izlemekti tam bir işkenceydi. Şimdi bu programı kullanıyorum gayet güsel takılmadan istedigim flimleri seyrediyorum programın adı SpeedBit Video Accelerator

bence. Internet Download Manager le en fazla yarım saatte indir kafana göre izle sil ben öyle yapıyom :)

Miko ben o proğramı biyerden hatırlıyorum sanki :) akın mikonun dediği proğram gayet başarılı bende tavsiye ederim

Edip dayı bu programı sen bi yerdede bir arkadaşın jkonusuna yazmıştın o gündür bu gündur bende kullanıyorum gayet güzel bunun gibi başka varsa sölee bazen zorluyor kendini :d

Miko bu resimdeki bebe senin küçüklüğüne benziyo la :D

Üst Alt