Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternetten alışveriş ucuz ama ne kadar güvenli?

sivrisinek

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
INTERNETTEN alısverısın ne gıbı sakıncaları var. en guvenlı sıteler ve en kotulerı hangılerı hangılerı. beyaz esya alıcam magaza fıyatlarından daha ucuza buluyorum ama. nedense guvenemıyorum. eve geldıgınde ıcınden cızık arızalı bısey cıkacak dıye dusunuyorum. ama 1.800 buzdolabını 1.100 nıye alamyım kı ınternetten. sizin de tecrubelerınız varsa lutfen paylasın. guvenılır ve guvenmılmez sıtelerı lutfen yazın

Yıllar önceki bu konuma kimse cevap yazmamış. Vayy be

Sanırım o zamanlar internetten alışveriş bu kadar yaygın değildi. Şu ana kadar internetten birçok alışveriş yaptım ve ufak birkaç sorun dışında problem yaşamadım. Yalnız alışveriş yapmadan önce siteyi, ilgili şikayetleri, garanti kapsamını falan çok iyi araştırıyorum. Bazen sitenin verdiği garanti durumunu, TR’deki yetkili firma tanımayabiliyor. Bu gibi hususlara dikkat etmek gerekiyor.

Üst Alt