Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternetten güvenilir alışveriş siteleri önerebilir misiniz?

ozanomar

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba

almanya ve diğer avrupa ülkelerinde yaygın olarak kullanılan alış veris site isimleri nelerdir özellikle oromobil alım için soruyorum. mesel sahibinden.com gibi cok tutulan siteler soyleyebilirseniz sevinirim

tesekkurler

Cok fazla site var genelde cogu guvenilir SSL ile satis yapan siteler guvenilirdir ama yinede unlu olan adini duydugumuz sitelerden yapmak daha guvenilir. Ben adini hic duymadigim sitelerden de alis veris yaptim gayet iyi hizmet veriyorlar bir sorun olmadi.

Ben sürekli gitti gidiyor.com u kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım.

gittigidiyor ve hepsiburada çok güvenli degil

çiçek sepetinden uzak durun arkadaiım eşinin doğum gününde çiçek siparişi verdi,ne çiçek gitti ne para aradıklarında ne firma var ortada nede para var 45 lira gitti

şimdilik aklıma gelenler vipdükkanı,markafoni...

almanya ve diğer avrupa ülkelerinde yaygın olarak kullanılan site diyor otomobil üzerine kastettmiş :) cevap veren arkadaşlar teknoloji, giyim, çanta, ayakkabı, aksesuar diye gidiyor :)))

Marktplaats - De plek om Nieuwe en Tweedehands spullen te kopen en verkopen

yabancı site olarak istiyorsan sahibinden.com sitesine benzer hollanda ülkesinde yaygın olan site.. otomobil haricinde başka avrupa ve amerikada yaygın olarak site önerisi istersen yazarım.. ayrıca 2009 yılının konusunu hortlatmışsınız :)

arkadaş araba ve benzeri ürünleri satan site ismi sormuş araba hariç maşallah giyimden bujiteriye gıdadan teknolojiyi sunan site adres ve isimleri verilmiş :D

sahibinden .com buradan alış verişinizi yapabilirsiniz şimdiye dek sorun yaşamadım zaten para bir tarafa mal bir tarafa tarzı çalıştığım için sorun olmuyo :D

www.dealextreme.com 50 den fazla alışveriş yaptım hiç sorun yok , ilgini çekerse özel mesaj at bunbun gibi birçok site atabilirim sana .

Edit: araç için demişsin sonradan jeton düştü yinede mesaj kalsın yararlanmak isteyen olur .

Araç için sahibinden.com güvenilir bir site,site güvenilir çünkü satıcıyla alıcıyı biraraya getiriyor gerisine karışmıyor.Site güvenilir diye insanlara da güvenmemek dikkatli olmak lazım..

Alışveriş içinse; kredikartınıza ait bir sanal kart oluşturup, harcayacağınız miktarı o sanal karta aktarıp, alışverişinizi yaparsanız herhangi bir sıkıntı olmaz

Üst Alt