Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternetten market alışverişi konusunda tecrübesi ve önerisi olan var mı?

followme

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Markete git-gel evde bir sorun oldu mu gibi düşünceler yoruyor artık. Bazı arkadaşlarım migros sanal marketi önerdi.
Rezarvasyonlu alışverişler de yapılıyormuş Aranızda kullananlar varsa beni bu konuda bilgilendirebilir mi lutfen?

Migros Sanal Market özellikle yiyecek-içecek-temizlik vb. alışverişler için sorunsuz bir seçenek gibi görünüyor. Bence deneyebilirsiniz...

Ben 5 seneden fazladır Migros sanal marketten alışveriş yapıyorum.İlk önce üye oluyorsunuz.Adres,a-mail adresi TC kimlik bilgileri.......vs eksiksiz dolduruluyor.
Çeşitli ödeme seçenekleri var.Online ödeme,kapıda nakit ödeme,kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden ben kapıda kredi kartı ile ödemeyi tercih ediyorum.Kapıya pos makinası ile geliyorlar.
Ekranda görünenlerin hepsi gelmiyor bazen .bitmiş oluyor,veya o mağazada bulunmuyor.

Saat dilimleri var.Gün seçenekleri var.Rezervasyona gerek yok.Zaten gün seçerken dolu günler ve saatler görünüyor.Ben gece alışveriş yapıyorum.Ertesi güne veya 4 gün sonrasına tıklıyorum.anında cep telefonuna ve a-mail adresime bilgi geliyor.
Soracak sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

bence illerde olan biçok market uygulasa bunu çok iyi olucak engelliler yaşlılar ve hastalar için

olmaz..kargo çalışanlarıda çoluk çocuk besliyor

Sanıyorum kimsenin yeterli bilgisi olmamış şimdiye kadar.
Kargo ile ilişkisi yok bu işlerin.Hiçbir kargo domates,tavuk ...vs gibi yiyecek taşımaz.
onun için de kimse kimsenin işine mani olmuyor.
Sanal market ;yeterli donananıma sahip mağazaların netten verilen şiparişleri soğutucu
bulunan araçlarla müşterilerine 1-4 sattlik dilimde dağıtan bölümleridir.
Balık bile buzların içinde getirebiliyorlar.
Çalışan kesimde de müşteriler var
Küçük çocuklu evden çıkamıyan müşteriler var.

Benim bildiğim 2 tane sanal market var.
migros sanal market
carrefourSA Expres adı altında carrefour mağazalarının bazı bölümleri hizmet veriyorlar.
Bir ara Tansaş da vardı ama şimdi bilmiyorum.
İlgilenenlere bu bilgiler lazım olur bir gün

Sanıyorum kimsenin yeterli bilgisi olmamış şimdiye kadar:) =>bilgim olmadıgı dogru..çünkü ilgilendigim bir konu degil..o saydıklarından fazlazını köyde kendimiz yetiştiriyor,üretiyor ve tüketiyoruz :) bahçemizde var bizim domates ,biber,fasulye,salatalık,maydanoz.:D.ha aklıma gelmişken konuya öylesine maydanoz oldum:mad: sitesinden sipariş verecek yeterlilige sahip kişi ürünün kendisine nasıl ulaşacagınada bakar ve bilgi sahibi olabilir degilmi ? en berbatından bir espiri işte..

Market alışverişi

Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda size happy center'ın sitesini önerebilirim hem kullanışlı. Büyük özen gösteriliyor paketlemesine.

Arkadaşlar ben farklı bi alışveriş yöntemi sorucam,%62 oranında engelli kartı sahibi olanlar yurt dışı sitelerinden, mesela e-bay gibi yerlerden alış-veriş yapabiliyomu,
daha doğrusu bi kolaylığı oluyomu.

Arkadaşlar ben bazen Amerika'dan ürünler satın alıyorum ve arkadaşımın tavsiyesiyle keşfettiğim viabox.com sayesinde de Türkiye'ye çok uygun fiyatlara getirebiliyorum. Hem kargo takibi uygulaması hem de üyeliğin ücretsiz olması çok hoşuma gitti. Bir sorun olduğunda da hemen yardımcı olmaya çalışıyorlar. Müşteri memnuniyeti çok önemli gibi görünüyor.

Sanal Market alış verisinde Migros da dahil olmak üzere 50 tl.nin altında alış yapamıyorsun. Zaman zaman Migros dan alış veriş yaptığım için biliyorum.

arkadaşlar ben 6 aydır .trendyol. ve .getir. uygulamasını kullanıyorum ve çok memnunum ne ararsan elinin altında ister yemek sipariş et istersen .bakkal .market.manav . kasap . kuruyemiş.ne istersen ve istediğin satte getirip kapına teslim ediyorlar 30 tl üzeri kargo ücreti alınmıyor ve bu uygulamalar iki günde bir hediye indirimli puan veriyor indirimleri çok iyi tafsiye ederim ücretsiz indirip kullanın beyenmezseniz kullanmazsınız ben memnunum

Online şok market ve trendyol dan alışveriş yaparım genellikle şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım

mavzer41

Getir getirme ücreti alıyor. Almadıkları da senin aldığın ürünlerin fiyatına ekleniyor dikkat edin getirde her ürün normal market fiyatından 50-75 kuruş fazladır buradan da ücret alıyor yani ücretsiz getirme işi tamamen yalan. Ama mecbursan görmezden geliyorsun :(

mıgros sanal market pandemıde cok ısımıze yaradı
hala herbı seyı ordan alıyoruz
kredı kartıyla sıparıste herbı seyı getırıyorlar
bıde bonus uygulamalarını sevıyorum mıgrosun
epey bır bonus bırıkıyordu
ama 2 3 aydır ordan fazla kazanc olmuyor
mıgros karta epey bır ındırımlerı oluyor ordanda takıp ederek cok ucuza alısverıs edebılıyoruz

ben poset parasına kıl oluyorum ıste bı burda cokca poset kullanarak onun parasını kesıyorlar

Üst Alt