Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternetten oyun indirmekte mi yasak?

popi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
internetten film ve müzik indirmek artık yasak fakat android oyun indiriyor çocuklar tablete odamı yasak acaba bu gün uyarı geldi telekominasyondan şöyle yazıyor 5651 Sayılı Kanun uyarınca yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda bu internet sitesi (thefreecamsecret.com) hakkındaki Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 10/10/2013 tarih ve 490.05.01.2013.-287031 sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.
BU NE ANLAMA GELİYOR:confused:

Oyun indirmek yasakmı bilmiyorum ama o siteyi engellemelerinin malum sebebi içeriğidir büyük ihtimalle...

Film müzik veya oyun gibi şeyler netten indirmek zaten yasaktı , yine yasaklarla beraber indireni değil yükleyeni tespit etmeye çalışacaklar !

bana gelen yazının ne anlama geldiğini anlamadım pcden biraz fazla indirme yapıyodum ondanmı acaba dedim

O siteye giriş yasak onu diyor

Üst Alt