Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternetten tekerlekli sandalye satın alma işlemleri nasıldır?

YavuzA

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sa arkadaşlar, Belmo | Akülü Engelli Arabaları bu ürünü almak istiyorum ama bulunduğum şehirde yokmuş,

Burdaki medikaller kendi çalıştığı firmaların sandalyelerini getirtebiliyorlarmış.

şimdi bu ürünü internetden satın almak istesem nasıl bir işlem olacak?

Özellikli sandalye almak için raporum var, bunu adamlara mı gönderecem nasıl olacak, lütfen bi bilgi verirmisiniz?

Tşkler kardeşim, iletişim formundan mesaj bıraktım ama dönmediler, tlfonu aradım telesekreter çıktı, bende size sormak istedim. bu konuda tecrube sahibi iseniz paylaşmanızı rica ediyorum.

Belmo geri dönerdi aslına ama...

İnternetten alınabilir. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Hangi siteden almayı düşünüyorsun?

merhaba

netten alabilirsin tabiykide bende medikalciyim.net adresine girer firma banaka hesap nosunu parayı yatırırsın firma sana tüm düzenlemeleri yapar.sandelyeyle beraber gönderir.sende sgkdan paranın belirli bir kısmını geri alırsın.

Üst Alt