Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Interton Gain 290 BTE işitme cihazı kullanlar var mı?

Muzo

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
selamlar uzun süre cihaz denemeleri yaptım widex super denedim sesler yüksek vs bugün INTERTON GAIN 290 BTE denedim şuan kulagımda denemek için kullanıyorum. kulak arkası. benim cihazım kulak içi starkeydi. az duyuyordum onunla. şimdi bu INTERTON GAIN 290 BTE sesler yüksek hiç bir ayar yapılmadı düz yükleme ile kullanıyorum. sadece sesler yüksek rahat duyuyor kalıpta deneme kalıbı hiç ötme yapmadı.. gerçek kulak kalıbı ilede ötemez umarım..

bu cihazı kulllanan arkadaşlarımız fikirlerini yazsın lütfen.
cihazın fiyatı peşin 2000 500 sigorta karşılıyor bana kaliyor 1500..

oticon chili sp yi 2000 e verdi benim odyometrist:)2000 sayinca interton alcagima oticon alirim ama zevkler ve renkler tartisilmaz muzo
ne mutlu sagirsin sen:)benim anamdan emdigim burnumdan geliyo cihaz ayarlarken:(yoksa 1000 lira attim cihaz icin kenara gidip bi resound magna alicam ama cesaret yok odyocu koltuguna oturmaya

ben resound istemedim... [FONT=sans-serif]oticon dan memnun kalan bir kişi görmedim... ben oticon denedim memnun kalmadım kaçtım.. bu cihazıda ilk duydum farklı birşey hissetmedim sadece düşük ses veren starkeye göre yüksek ses o kadar[/FONT]

ayarlara hiç oynamadı daha. bilmem ki, ayarsız cihaz sadece teste yükledi o kadar başka ne yaptırcaz ki?

Interton Gain 290 BTE işitme cihazı aldım.!

selam arkdaşlar...

Interton Gain 290 BTE işitme cihazı denedim begendim aldım. çok memnunum yani aynı degerlerde oticon yada daha pahalı cihazlarla aynı degerde gürültü önlemesi ve hiç asla ötmemesi çok süper. ben videx super denedim bu cihaz ondan daha iyi videx super için 3300 tl istediler..

Interton Gain 290 BTE işitme cihaza 2000 tl verdim peşin 500 tl sigortadan alacagım bana 1500 tl ye mal oluş oluyor.. cihaz gayet iyi 80 db kaybım var çok ileri derecede işitme engeelliyim bu cihaz harika. tavsiye ederim bir deneyin test edin aynı özelliklere 4/5/6 bin tl gibi para ödemeyin..

Üst Alt