Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnterton marka işitme cihazında kampanya varmış. 650 TL fiyat verildi. Normal mi?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Günaydın,
Dün akşam tesadüf bir işitme cihaz merkezi gördüm.Helix diye yazıyordu.duymer işitme merkeizmiş.
cihaza ihtiyaçım var dedim.bir cihaz göstrerdiler şuan kampanya var 650 tl,ikramda yapabilirz dedi.
yazın şunu bir araştırayım dedim.kağıda aynene şunu yazmış HI,ISG273-VBEIGE INTERTON
digitalmiş.şuan kullandığın cihazdan üstün dediler.şuan kullandığım cihaz siemens A&M AURORA 11 modelini kullanmakatım.
Ne dersiniz?aslında ben kalıbı takınca iltihap yapıyor onun için çözüm aramak için gittim.80 db falan kaybım dedilerki vertifikasyon yani kalıba deligi büyütürsek verim alamazsın dediler.hani şu mikrofon gibi olanlar varya minnacık keşek ondan alabilsek zamanla o da ucuzlayacaktır ama....kulabı kapatmayan hava almasını sağlayan bir çözüm gerek tavsiyeleriniz.bu arada kalıbı kendileri hemen yapıp vrebiliyorlar 25 tl...garibime gitti siemens starkey ve diğer yerelr merkeze gönderirken bunlar kedileri hemen yapıp tesim edebiliyorlar...

cihazın modeli: ISG273-V
renk: BEIGE (Bej)
marka: INTERTON

bence her "kampanyamız var, indirim de yaparız" diyene inanmayın..
650 TL'ye cihaz mı var piyasada.. indirim de yaparlarsa 500-600 TL'ye gelecek..

AUDIFONO INTERTON BTE RETROAURICULAR Modelo Stage (aleman) - 6269372 - disponible en CAPITAL FEDERAL

Bu sayfada Alman malı olduğu ve fiyatının da 650 Dolar (yaklaşık 1150 TL) olduğu yazıyor..
Yani size yarı fiyatına satılacak.. Bana pek güvenilir gelmedi..

Bu da çince tanıtım sayfası;
http://maxo.co.kr/default/product_v...||&PHPSESSID=feebfdf7bbbc8efbe4c9c79aecaab02b

İkinci el ya da çin malı olmasın?

Cihaz hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz,
ISG273-V yazıp google'da arama yapın...

antioksadana ilave kalip takmaktan iltihap olmasi icin careler uretseniz diyorum iltihap kulak icin iyi degildir ne kadar dis kulakta desenizde
gozluk tipi cihazlarda hic denedinizmi
kapanya diyede onem vermeyion
hangi isite cihazi saticisi kampanya yapmiyoki hepside goz boyuyo

offff yaaa.cihaza ihtiyaçım var.ne yapmam gerek bilmiyorum.cihazı takınca iltihap oluyor.antibiyatik kullanınca geçiyor.bu cihazın çin malı olup olmadığını nasıl anlarız.yada şuan bildiğiniz kampanyası olan uygun fiyatlı bir cihaz önerirmisiniz?kulağın hava alamsını sağlayacak önerilerinizide bekliyorum.

antibiyotikler leblebi degil ileride cok zararini gorursunuz antibiyotgin:( kullandikca bakteriler dayanikli oluyomus yani bagisikli gibi
kemik erimesi kacinilmaz genc yasta antibiotik cok kullanan insanlarin kemikleri sunger gibi oluyomus

bahsettiğiniz cihaz trimmerli bir cihaz. muhtemelen geçen gün bahsedilen beltone ve A&M digitrim cihazlarıyla aynı firmaya uzakdoğuda ürettirilmiş bir cihaz. görünüşleri de çok benziyor. beltone'nin trimmerli modeli geçen yaz 1000 TL civarında satılıyordu. dolayısıyla 650 lira trimmerli olsa dahi ne de olsa 4 kanallı dijital bir cihaz için uygun bir fiyat. benim önerim, önyargılı olmamak lazım; bütçeniz kısıtlıysa bu cihazı deneyin, sesini beğenirseniz almayı düşünebilirsiniz. yalnız bu model 80 dB'e kadar olan kayıplar için uygun. yani eğer ileri derecede kaybınız varsa sizin için yeterli olmayabilir, bu durumda ISG283 modeline bakın.
Kalıp konusunda ise, kulaklarınız sık iltihaplanıyorsa ventilasyonsuz (deliksiz) kalıp kullanmayın. Feedback (ötme) yapmayan biraz daha pahalı yeni jenerasyon cihazlarla ventilasyonlu kalıpları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Meraba eger ikici el ariyorsaniz yardımcı olabilirim.08.14 ünde kayınpederim vefat etti.16.07.2014 duymerden interton. hi,sr1260,dvi,bge.cihaz almışdık.1600tl ye.minicik bir cihaz.1000tl ye verecegim pileride hala kutusunda.ararsanız birşeyler yapabilirim.ikikere taktı,kendi kalibinizla anında kullana bilirsiniz.0535 435 33 63

Interton GVA290 cihaz var bendeki de az kullanılmış.Almak isteyen olursa haberleşelim vatsapdan resimlerini atabilirim.0505 806 04 92

Üst Alt