Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnterton SA-80- d model işitme cihazı kullanan var mı? Yanlış cihaz mı aldım sizce?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Duymer firmasının interton SA-80- d modelini 1.000 tl ye aldim.kullanan var mi.fiyatınormal mi.cihaz anormal degiskenlik gosteriyor.once tv de iyiyken ayni ses dısardaki seste cok yuksekti kspi gicirdamasi hele konusmada cok yuksekti hemen sesi kisiyordum yani ortama gore ayari olmasina ragmen oyle degildi.sonra ses esitlendi yani tv ile konusma ses esitlendi sonra ses az yani normale geldi.bazen azaliyor gibi geliyor.mutsuzum aciklama yaparmisiniz

merhaba...
cihazınızın teknik özelliklerine web sitesinden baktım, 6 kanallı, direksiyonel mikrofon özelliği bulunan temel özelliklere sahip bir cihaz. fiyatı da gayet uygun. bence programı doğru yapılmışsa, memnun kalmamanız için bir sebep yok. sesin zaman zaman azalıyor gibi gelmesi, gürültü bastırma özelliğinden kaynaklanıyor olabilir. cihazı aldığınız yere gidip bu sorunları anlatırsanız size yardımcı olacaklardır. mutsuz olmanız için bir sebep yok, markalara fazla takılmayın. sorununuzun çözümü cihazın düzgün programlanmasında yatıyor. güle güle kullanın..

evet gittim çok iyi davrandılar ayar yapıldı hatta günde gerekirse 10 defa gel çekinme dediler memnunum sizin yazınızda iyi oldu starkey destny 400 ile kıyaslarmısın eski cihazımdaüstün mü değilmi ben pek teknik özelliklerden anlamıyorumda?tşkler...

hemen hemen benzer özelliklere sahipler. bunda 6 kanal varken destiny 400 4 kanallı bir cihaz. bu çok da önemli değil. her ikisinde de direksiyonel mikrofon özelliği var. kazanç düzeyleri hemen hemen aynı.
diğer taraftan, geçmişte ben de starkey markalı bir cihaz kullanmıştım ve ikide bir arızalanmasına rağmen ondaki ses berraklığını bugüne kadar başka hiç bir cihazda bulamadım, kullandıkları mikrofonun kalitesinden midir, yoksa ayarları mı güzel yapılmıştı bilemiyorum. dolayısıyla, sadece kağıt üzerinde şu daha iyidir demek pek mümkün değil. en iyi cihaz, sizin en çok memnun kaldığınız cihazdır...

Üst Alt