Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İntibak ile Ocak 2013 emekli maaşları belli oldu

zam geldiğinden eminmisiniz?

4/a olarak zaten en düşük maaş 730 tl alıyordum..

İntibak Farkı : yok

2013/Ocak Aylığı : 774,38

Not: Aylık miktarına ek ödemeler dahildir.

site şimdilik çok yoğun...
Yaklaşık % 5 kadar zam almışım net hesaplayamadım intibak zammım yok

bu intibak dul ve yetimlere veriliyor mu

dul ve yetim aylığı alanlarda faydalanacak

2022 Maaşı alanlarla bir ilgisi var mı?

benim babam şeker fabrikasında çalısırken 1988 yılında vefat etti. malulen emekli oldu ve annem almaya başladı maasını ama intibak dediler baktık herhangi bi zam yok hala 700 küsürlerde maaş acaba bi yanlışlıkmı var?

babam 9300 günü 1975 de emekli oldu 1999da vefat etti annemle ben alıyorum bize intibak yok yazıyor
bu ay zam var mı

[FONT=Arial Narrow]Adı ve Soyadı : [/FONT][FONT=Arial Narrow]ABDULKADİR GÖK[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Tahsis Numarası : [/FONT][FONT=Arial Narrow]2105278940[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]SSK İntibak Farkı : [/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2013/Ocak Aylığı : [/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT]
[h=2][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4]İntibak aylığınız bulunmamaktadır[/SIZE][/FONT][/h]​
arkadaşlar benim babamın normal 2013 ocak maaşıda görünmüyor acaba bi terslik mi var

Arkadaşlar öz önce SGK sitesini kontrol ettim.
1-Bugün itibarıyla intibaktan faydalanamayanların ocak 2013 maaşları gözükmüyor
2- Benim babam 1982 yılında emekli olmuştu (yaklaşık 9000 günden) kardeşim yetim aylığı alıyordu ama intibak zammı gözükmüyor.
3- Dün girilen intibak miktarlarına bugün itibarıyla %4.14 zam ilavesi yapılmış.
4- İyi bir hesaplama yaptım benim normal maaşıma % 4.14 zam yapılmış yani ocak zammımız % 4.14 güle güle harcayın.

huku;
Bende okadar hesapladım, fakat tüm gazeteler hep 5,32 olacak diyordu, şimdi sormak lazım gerçek olmayan rakamları neden yazıyorlar.
Hani bütçe görüşmelerinde zam 5,32 idi şimdi ne olacak, acaba bakanlar kurulu kararıyla ilave verilecek mi?
Bu arda SGK'da gözkmüyor, e-devlette sadece ek ödeme gözüküyor onuda dörde böl, 100 çarp + ek ödeme = alacan maaş

Evet maalesef bizde 5.3 diye biliyorduk 4,14 alıverdik inşallah ödeme yapılacağı gün Bakanlar kurulu kararıyla % 3 e düşmez :)

Evet gazetelerde 5.3 ilk altı ay için SGK sitesinde 2013 maşıma eklenen intibak farkıyla beraber zamı eklediyimde 4.14 170 aradıyımda zamlar nekadar oldu diye zamlar bize bildirilmediini bilgisini verdi.Zamlar belli deyilde 2013 maaşları neye göre hesaplıyorlar.

İntibak Yasası ile yeni emekli maaşları ne kadar olur?

merhaba bu intibak zammının vergi indirimi kapsamında yeni emekli olacaklara bir etkisi varmıdır önceden primleri asgari ücrette yatmış birisi 700 ile 850 tl arasında alırken şimdi emekli olanlar ne kadar alacak yoksa farketmeyip aynı oranda devammı edecek hesaplamalarmı farklı olacak olayı tam anlayamadım ben

art-SRY

intibak yasası yeni emekli olacaklarla hiçbir ilgisi yok 2000 yılından önce emekli olanlar.Pirimleri ve göstergeleri yüksek olanlar yararlandı şimdiki emekli olanlara bir nebze yaklaşması için.

Gazetelere güvenmemek lazım, zaten hiç bir zaman halkın lehine güzel kararlar çıkmadı, o yüzden fazla hayalci olmasak iyi olur. Bunlar hayaldi hayal kalacak.

annem ve ben yetim maaşı alıyoruz babam 1975 emekli oldu bize yok ama 1983 te emekli olan kişiye var bunu anlamadım acaba dul ve yetimlere intibak yok mu

Arkadaşlar Ocak 2013 maaşlarınız e-devlette gözüküyor kontrol edebilirisiniz.

Üst Alt