Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İntibak yapınca emsale takılma hakkında

teknolojik

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Kadro Derecem:5
Aylık Derecem:8
Aylık Kademem:3
Memuriyete Başlama Tarihim: 29/06/2016

EKPSS'ye Lise düzeyinden sınava girmiştim. Atama olduğunda Önlisans mezunuydum diploma elime geçince Önlisansa intibak yaptırdım.

Sonra 4 yıllık lisansa tamamladım ve 02/09/2021 tarihinde Lisans intibak yaptırdım. Ama 2016'dan bu yana çalışmama rağmen ve lisans mezunu olmama rağmen 8/3'üm şu an.

Özlük bölümünü aradım. Telefondaki şahıs emsale takıldığımı söyledi. Biraz araştırdım ama bu emsal olayının hesaplamasını tam çözemedim.

Hak kaybım var mı arkadaşlar? Boşuna mı lisansa tamamladım ben öğrenimimi 92% engelli halimle.

(Resim küçük görünüyorsa resme sağ tıklayıp "YENİ SEKMEDE AÇ" yapın)

h4bo1o5.png

Bu emsale takılmak işinden anlayan yok mu? Başka yardım alabileceğim bir mercii yok. Başlık eski olsa bile lütfen yanıtlayın.

teknolojik

edevletten yök mezun durumuna girip, önlisanstan ve lisanstan mezun olduğunuz tarihleri ,
ayrıca liseden mezun olduğunuz tarihi, ayrıca edevlette aramaya hitap yazıp hizmet dökümünün resmini buraya veya telegramda hicelik41 kullanıcı adına resimleri atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Üst Alt