ben Hakkari'de askerlik yapıyorum. 1 eylül'de izne geldim psikolojik nedenlerimden dolayı psikiyatriye çıktım. psikiyatri f43.2 uyum bozukluğu tanısı koydu beni yatarak psikolojik tedavi görmemi istedi. bende o akşam kendimi astım. ailem kurtardı. beni bakırköy ruh hastalıkları hastanesine yatırdılar. 1 gün kaldım hastanede delilerin arasında ertesi gün çıktım. tekrar psikiyatriye çıktım. bana hastanede yattığıma dair epikriz raporu istedi. ve heyete sevk edeceğini söyledi. bende gittim raporu aldım. pazartesi psikiyatriye gittim tekrar kıta anket formu ve askeri işlevsellik formunu ve epikriz raporunu verdim. bana 1 ay hava değişimi verdiler. benim psikolojim aşırı bozuk ben kendimi astım. elime silah verseler kafama sıkarım o derece ailemde gitmemi istemiyorlar askere kendime zarar veririm diye korkuyorlar. eğer ben çürük alamayıp firar edersem. mahkemeden çürük alma ihtimalim var mı durumumu anlatsam ? bu psikolojiyle askere geri dönersem gerçekten kendimi öldürürüm. Askerde arkadaşlarım kirpi ile mayına basıp araçla takla attılar. bu olaydan sonra psikolojim aşırı bozuldu sürekli halüsinasyon görüyorum. bunları psikiyatriye anlattım hatta komutanlarım kıta anket formuna falan askerlik vazifesini yerine getiremez yazmış. ama gene de hava değişimi verdi. bir daha kontrole aynı hastaneye gidebiliyor muyum ? ben askere geri dönmek istemiyorum. artık çaresizlikten sürekli kafamda intihar düşünceleri var. bundan kurtulmanın yolu yok mu ? 2 jilet atana direkt çürük veriyorlar. ben intihar ettim hastanede yatmama rağmen hava değişimi veriyorlar tam bir saçmalık. eğer tekrar hastaneye yatarsam askerlikten kurtulur muyum ? yardım edin
OturanBoğa
OturanBoğa