Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnvacare comet marka akülü scooter hakkında bilgisi olan var mı?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
4 tekerlekli invacare comet marka akülü scooter alacağım.
bu konuda arkadaşların bilgi ve tecrübelerini bekliyorum.

comet-cv04_large-s3.jpg

arkadaşım bu scooderin fiatı ne kadarmış??
scooderin ağırlığı motorun gücü çok önemli bunlara dikkar et tavsiyem sakın çok ağır bişi alma

efe can kardeşim fiyat 21.200 tl fiyat söylediler. pazarlık yapa yapa 10.350 tl'ye anlaştık. ağırlık: 136 kg. motor: 250 watt min. - 1200 watt max.

----------

uzunluk: 148 cm. genişlik: 66 cm.

çok pahalı değil mi arkadaşlar.???

fazla ağır değilmiş motoruda baya kuvvetliymiş biraz pahalı gibi ama bu markaların fiatları öyle amerikan malıydı sanırsam

ismayil;
evet çok pahalı ama ucuzu da işe yaramıyor. scooter'ı beğendiniz mi? bir araştırırsanız sevinirim. şu anda shoprıder marka scooter'ım var onunla idare ediyorum. memnun da kalmıştım. ama çok gezdiğim için artık yenisine ihtiyacım var.

evet efe can anladığım kadarıyla scooter hakkında deneyimin var. herhalde sen de scooter kullanıyorsun. bilgilerine ihtiyacım var. paylaşırsan sevinirim.

kardeş siz bunu sıfır alıyosunuz demi pazarlık falan dedinizde ankarada o markanın yetkilisi roho center ver ben geçen yıl bi sordurmuştum 18000tl demişlerdi orası pazarlıkta yapmaz ama benim sordurduğum aynı arabamı bilmiyorum neyse araba sıfırsa 136kg ye 1200waat motor çok iyi markada sağlam fazla tereddüte gerek yok

evet efe can ben rehabcenter'ın eski müşterisiyim. herhalde ondandır. bu marka yeni gelmiş. o anlattığın invacare meteor şimdiki ise invacare comet, aküleri 75 amper, amatisörlü, acil fren vs. birçok özelliği vardır. motoru da en düşük 250 watt'ta çalışıyor en yüksek de 1200 watt'ta çalışıyor.

ikinci el 3 tekerlekli dusunurmusun

hadi bakalım..çok hoş bir arac ama bana türkiye şartlarına göre çok pahalı geldi..kargo konusunda hiçbir tereddütün olmasın...

kıymetli arkadaşlar scooter'ım bugün geldi. deneme sürüşünü yaptım. umduğumdan daha da iyi gördüm.

kısaca özellikleri şöyle; süratlı, çekişli, amartisörleri çok yumuşak, virajlarda otomotik sürat düşürüyor, acil fren, far ve sinyal sistemi, fren lambası, 75 amper aküler ile 55 km yol yapması, tasarımı çok şık
kısacası bu araçta yok yok. sıfır scooter almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
sormak istediğiniz birşey varsa yazabilirsiniz.

İlk önce hayırlı olsun Arkadaşım Aldığın scoterın

İnvacare nin hangi modeli ve kaç paraya maloldu bizi bir aydınlatırsan tşkler

Teşekkür ederim. 10.500 tl'ye mal oldu. invacare comet marka, güçlü motor, virajlarda hız düşürücü otomotik, yumuşak amortisörlü, acil durum freni, 15 km sürat, çekişli, konforlu,en: 66cm geişlik: 147.5 cm, ayarlanabilir koltuk ve direksiyon, tekerlek ebadı 4.00-5 fren lambası, ışıklandırma sistemi vs. birçok özelliği var.

ınvacare meteor

arkadaslar ınvacarenın araçları saglamdır kolay kolay sorun acmaz bendede meteor var ve arabayla baya gezdım araç dayanıklı kaldırım su camur toprak hıc etkılemıyo bazen kaldırımı cıkarken motor vuruyo cok dıkkat etmek lazım o konuda ama yınede bırsey olmadı yanı bu araç cometten buyuk zaten baya bır motorsıklet yanı:) meteor tavsıye ederım arkadaşlar tum ozellıklerle dolu araç ve gosterısı olan bır araç yolda gıderken mıllet acayıp bakıyo bır kere bakan yıne bakıyo :) allah dıger arkadaslarada nasıp etsın ( gerçi kısın gezılmıyor ama olsun )

mariyahci;
Arkadaşım yanılıyorsun. comet meteordan ölçü olarak daha büyüktür. ayrıca comet'te son teknoloji kullanılmış. şu an kullanıyorum ve çok memnunum. tabi ki meteor da comet'ten geri kalmaz. scooter dedin mi akla ilk gelen invacare ve shoprıder markalarıdır.

meteor

kardesım bu meteor buyuk arac bendekı buyuk comet kucuk geldı gozume
ben aku ıstıyorum ya kuru aku bıtıyo ama aracıma maasallah tas :p

Hayırlı olsun. güle güle kullan. Fakat ilk fiyattan düşürdüm dediğin fiyat arasın da nerdeyse bir otomobil fiyatı kadar fark var. Nedense ülkemiz de engelli ürünleri çok hem de çok yüksek rant sağlayarak satılıyor.

(fiyat 21.200 tl pazarlık yapa yapa 10.350 tl) Bu ne kardeşim arada ki farka bakın! İlk fiyatta da kâr yapıyordu ikincisinde de yapıyor. El insafff

göker bende invacare 63 epro kullandım ikinci el tam sekiz yıl rahat ol araç amerikan malıdır kolay kolay bozulmaz onlar biz gibi değildir insana değer verirler araçlar piyasaki en kaliteli parçalardan yapılmıştır bozulursada maddi durumun iyiyse tamir yaptır kullan

Anliyorum ama invacare meteor diye bir 2.el urun buldum.9 yillikmis.fiyati cok uygun 1bin lira diyor.Aradim konustum.bana kullanici soyle soyledi...Köpürleri bitmis.ama arac calisiyormus.arada bir usta bulup kömurlerini degistirmen gerekiyor dedi,ben bu isle ugrasmakdan cok sıkıldim ve gittim yenisi aldigini soyledi.bende 13 yildir invacare panther lx-4 kullaniyorum ve hic oyle komurmuş filan diye bir sorun yasamadim ve duymadim,dolayisiyla bu urunu fiyati da cok uygun oldugu icin almak istiyorum.ama komur sorununun ne oldugunu bilmedigim icin biraz tedirgin oldum.maddi durumum musait,yaptirim kullanmakdan yanayim,o urunun sifirina buyuk paralar vermekdense.ama arizasi hakkinda biraz bilgi gerekiyor bana.ilginiz icin tesekkurler.

Üst Alt