Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Invacare G 3000 marka scooter takas veya satılık..?

Dalaman26

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ınvacare g 3000 marka scooter takas veya satılık.4 tekerlıklı

ürün almanydan gelmiştir kargolanması nedenıyle çamurlugun palstık kısmında kırık ve çatlak vardır.az çok az kullanılmıştır hiç bir sorunu yoktur. ç
alıştıgım için bana uygun degıldır joystıklı akülü sandalye ıle takas etmek istiyorum.
Satış fıyatı :3.500 tl dır.
Pazarlık payı vardır kargo ucretı alıcıya aıttır.
Görüşmek ısteyenler telfn no: 0533 334 13 61 muğla /dalaman

Rsimler:
Yfrog - snv30641
http://img96.imageshack.us/img96/5117/snv30641.jpg

slm

tabi işe başlayanlar için scooter yaramaz,berbere girrrip traş olamazsın araç üstünde.
bende flex-el marka ve zimer marka akülü araç vardır.tekerlekli sandalye tipinde rahatca giren heryere.
takas edebiliriz.

resimlerini koyarsan iyi olur ne tıpte oldugunu bılmem gerekır.heryere gırmem için

[h=3]engelli araç[/h] ben engelliyim 3 tekerlek scooter marka aracımı motorlu engelli bir araçla takas etmek istiyorum.aracım temiz ve arızasızdır akülüdür.ben ekmek paramı bu araçla kazandığım için akülü araç yetersiz kalıyor benim dolaşmama. bunun için bana benzinli lazım istanbul anadolu yakasındaım.

ARACI TAKAS YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM. AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE YALNIZ BUNUDA DEGİŞTİRMEK İSTİYORUM DAHA HİÇ BİNİLMEDİ EVDE DURUYOR. SHOPRİDER MARKA ARAÇ Kolay katlanabilme ve tasinabilme ozelligi
Kolay, rahat ve konforlu kullanim
Ayarlanabilir hiz
Ayarlanabilir kol ve ayak destekleri
Dusuk enerji tuketimi
Anti-tipper sistemi
Yuksekligi ayarlanabilir kolcaklar
Cikartilabilir ayakliklar
Aku : 26Ahx2
Motor: 180Wx2
Menzil:25km
Hiz :6km/h
LASTİKLERİ DOLGUDUR.
Shoprider FPC Power Chair - Power Chairs at Shoprider - Mobility Scooters & Power Chairs
BU SİTEDEKİNİN AYNISIDIR.
FİYATI: 2400 İSTEMEKTEYİM.
TAKASDA DÜŞÜNÜYORUM AMARTİSÖRLÜ MODELLERLE.

Üst Alt