Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Invacare g40 plus akülü sandalyem arıza yaptı. Nerede ve kime yaptırabilirim?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Selamlar invacare g40 plus aracım arıza yaptı ve çalışmıyor. bu işin ehli garantili bir şekilde tamir edecek servis arıyorum. ben samsundayım.

şimdiden tşk

th_INVACARE%20G40%20PLUS.jpg

----------

bülent abi konuyu güncel tutmamız mümkünmü 1 aydır dışarı çıkamıyorum 1 yer buldum samsunda yapamadı aracı sistemi çok karışık deyip ellemedi bile.

tamir

Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...
senol2934@hotmail.com
Tel&Fax : 216 396 30 30
GSM : 537 467 77 58
Pendik-İSTANBUL

Merhabalar Giresun ve cevresinde Trabzon dahil akülü engelli aracları bakım tamir ve teknik sorunlarınızı cevaplandırabiliriz ..Babam ve ben 7 yıldır Giresun ve cevresinde servis ve bakım hizmeti vermekteyiz ..İrtibat tel : Bülent Küçük 05374527609

bizler ünyede engelli araç tamiri yapıyoruz ünye derneğine bizleri sorun aracınızı bize ulaştırırsanız çalışır teslim edilecektir telefon 0452 323 43 53 kuru oto elektrik

lmd , meyra, bosster , invacare , belmo , birçok ilde tamiri yapılamaz denilmesine rağmen çalışır halde teslim edilmiştir , kargo ile geri gönderilen isterseniz düşülen notlarıda sizlere gösterebiliriz

emaıl adresimiz kuru_otomotiv52@windowslive.com gsm 0543 402 38 31 tahsin kuru gsm 0543 383 00 36

Benim arabamda invacare g40 plus bozulmuştu çalışmıyordu lamira easylifeye arabayı gönderdim dış ülkeden yeni beyin getirttiler bir ay bekledim şu anda çok iyi çalışıyor.kullanıyorum hiç sorun yok.tavsiye ederim

yardımcı olmak

deyerli arkadaşım sana bu konuda yardım cı olurum ben izmirde yaşamaktayım işim elektronik ve izmir konak belediyesinin tüm özürlü araçlarını ben yapmaktayım ve sizin gibi bi çok müşterim var ama bu arabalar sııntılı ve tamiri zaman isteyen araçlar ben parçaları dışarıdan temin edip tamiri gerçekleştiriyorum şu anda elim de 12 araç var ve bakjıma onarıma devam tayfun ben bişi oldunda beklerim 0536 400 80 89 0554 346 75 60

sevgili kardeşim g40 invacare model elektrikli elektrikli arabalarınızı elimizdeki imkanlar doğrultusunda en iyi şekilde orjinal yedek parçaları ile tamir ve servis yapmayı tahüt ederiz daha evvel invicare '' poırer SA fransız firması iken biz onların benzin motorlu malül araçlarından 250 adet ssk ya vermiş halazırdada servislerini yapmaktayız. şu anda invicare firmasının teknik servlerinde çalışmakta olan insanların hepsini tanımaktayız dolayısı ile parça temini ile bir sıkıntımız yoktur amacımız bu arabalara orjinal parçalarıyla hizmet vermektir.''
İrtibat:
www.atemm.com.tr
nevzat çelik
05373372458

Invacare araçların Türkiye yetkili servisi KBB Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. dir. Aşağıda vereceğim telefonlardan irtibata geçip bilgi alabilirsiniz.

KBB Teknik Servis Telefon Numarları : 0312 615 36 60-59-58

Üst Alt