Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnvacare g40 ve g50 marka akülü sandalye hakkında bilgisi olan var mı?

ismailtunc

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba; Ben yıllardır hep meyra marka akülüleri kullandım ve malesef hepside 2.eldi. artık sıfır almak istiyorum ve kararım meyra optimus 2 idi ancak Almanya'da bulunan bu aracın fabrikası iflasın eşiğindeymiş ve 6-7 aydan önce teslimat yapmıyorlarmış, dolayısıyla meyra'dan vazgeçtik.
Sizlerden ricam içinizde invacare g40 yada invacare g50 kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum ....

791_kucuk.jpg

ben g40 değil fakat invacare 63e pro modeli kullandım eski modellerdenmiş yurt dışından ikinci el geldi her türlü parçasında usa damgası vardı ingilterde imal edilmiş yurt dışında kimler ne kadar ve nasıl kullandı bilmiyorum bana 2004 yılının ağustos ayında geldi 8 yıl aralıksız kullandım sadece akü ve lastik değiştirdim hiç bir zaman yolda kalır derdim olmadı kalite olarak invacareyi tavsiye ederim almak isterseniz mağazasına gidip iyice inceleyin elektronik parçaların üzerinde madein china veya p.r.c yazıyorsa taklittir benim durumuma düşmeyin %100 türk malı diye aldım çin malı çıktı aldığım firma hertürlü sorunumda yardımcı oluyor fakat kalite istediğim gibi değil

teşekkürler ancak inceleme şansım malesef yok çünkü firmanın elinde yok siparişle geliyormuş. umarım performansı iyidir

Üst Alt