Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Invacare marka ayakta dik pozisyonlandırma cihazı almak istiyorum..?

MELEKDERYA

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba arkadaşlar, ben rehab center tarafından satılan ınvacare marka ayağa kaldıran akülü sandalya cihazı almak istiyorum, cihazın adı elektrikli sürüş, elektrikli kalkış, ayakta dik pozisyonlandırma cihazı olarak biliniyor.
Bilgisi veya tecrübesi olan varsa bildirirseniz sevinirim,
hepinize saygılar,sevgiler!...

Merhaba

Ben bahsettiğiniz aracı kullanıyorum ama markası InvaCare değil.

Levo Combi model bir Standing Frame.

www.levo.ch adresinden Levo markasına ait benzer ürünleri inceleyebilirsiniz.

Merak ettiğiniz ya da soracağınız birşey varsa elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışayım

Manuel sürüş-manuel kalkıiş mı, manuel sürüş-elektronik kalkış mı, elektronik sürüş-elektronik kalkış mı?
Kaç dolat fiyat vverdiler? O fiyata değer mi?

Kardeşim bana sormadın galiba ama direk ben de yanıtlayayım fikir olsun kıyaslamaya arkadaşların

Levo da benim kullandığım Combi modeli tamamen elektronik. Kalkış, sürüş, yatış hatta sanırım 10cm kadar bir yüksekliğe asansör gibi kalkıyor otururur ya da dik pozisyonda.

Fiyatı yaklaşık 50.000 YTL idi ben aldığım sıralarda 1,5 seneyi geçti sanırım şimdi nedir bilemiyorum (fiyatını pek gönüllü yazmadım yaw, sokakta felan biri çevririr arabayı alacam diye altımızdan sakata gelmeyiz inşallah :) )

50.000 YTL eder mi? yorum yok, bu tip bir cihaza ihtiyaç duyan herkes kendine sorsun bu soruyu diyorum.

Kullanış olarak piyasadaki benzerlerine göre oldukça farklı Levo, kendini gösteriyor. Tekerleri dolma olduğu için patlama ya da hava salma derdi yok. Tabii dolma teker olması düzgün olmayan yollarda konforunuzu etkliyor. Ağırlığı ayaktayken devrilmemesi için dengeli bir şekilde özel olarak dağıtılmış. Yaklaşık 170/180kg civarı, durum böyle olunca da bu aracı öyle bagaja atalım diyemiyorsunuz. Bu kütle öyle bir dengelenmiş ki 4 kişi bile rahat rahat kaldırıp taşıyamıyor, araç ağırlığını hissettiriyor.

Nerede kullanacağınızı ne beklediğinizi belirleyerek hareket etmekte fayda var standing frame seçerken.

elektrikli kalkış,elektrikli sürüş,dik pozisyonlandırma cihazı

selam ipekezgi,ben rehab center'den bahsettiğin elektrikli sürüş ve dik pozisyonlandırma cihazı aldım.gayet kullanışlı ama biraz hantal(pardon)yani 58kg.araba bagajına sığmıyor.ben ev içerisinde kullanıyordum.uzun süredir kullanmıyorum.herhangi bir kurum vasıtasıyla almayacaksan 2.el almak istersen ben satmayı düşünüyorum.ilgilenirmisin?

O kadar hantal ki bu ürünler, günlük yaşamda hiç kimse kullanamıyor desem yeridir. Çok iyi düşünmek gerek...

sevgili kader arkadaşım,
sözünü ettiğin ürün yelpazesinde çok değişik markalar var en hantalını istemişsin. Bu konuda en kullanışlı olan alman ORTAPEDİA & MEYRA markalı ürünü tercih etmenizi tavsiye ederim.

Merhaba melek derya bende tam istediğin 2010 model ayağa kaldıran invacare vertıc marka akülü sandalye [FONT=Lucida Grande]Yüksek konforEkstra dayanıklılık, üstün çeviklik ve mobiliteTek bir joystick sayesinde ayakta dik pozisyonlandırma Ayarlanabilir hareket hızıÇıkartılabilir ya da bükülebilir diz sabitleyici Geriye doğru kalkabilen kol destekleri Açısı ve yüksekliği ayarlanabilir sırt desteği Uzunluğu ayarlanabilir bacak desteği [/FONT]var eğer almak istersen sıfır km fiatı 24000 tl benim ivacare akülü sandalyemde hiç çizik yok sıfırdan farksız ben ikinci el olarak 11000 tl ye verecem iyice araştır bana ulaşmak istersen mailime yaz telefon numaram 0532 232 02 94

ARACIMIN LİNKİ: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...n-vertic-marka-akulu-sandalye-55382206/detay/

Üst Alt