Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Invega bir aydır bulunmuyor!?

Leventm

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ilaç yaklaşık 1 aydır depolarda yok - eczanelerde yok! bulabilen varmıdır?

Benzer durumda olan binlerce insan var. Bana da Rexapin içeceksin dediler, ilaç ortada yok. Diyorum ki doktora yok bu ilaç, eczanelerde bulunuyor bu ilaç diyor. Daha yazdığı ilacın bulunup bulunmadığını bilmiyor.

Neyse ki sonraki hastanede bu ilaca gerek duymadığımı öğrendim.

Son düzenleme:
Bir zamanlar leponex de depolarda kalmamıştı.

merhaba ben geçen eczacılar birliği bir ilacımı sormuştum .Parayı ve rapor reçete yolluyorsunuz size kargoluyorlar ...WHATSUP 05392207002 dekiler direk ne lazım detay bilgi veriyor.onlarla iletişime geçiniz bence.ben yurtdışındna ilaç geitirmini sormuştum ama euro fırlayınca vazgeçtim. TÜRK ECZACILAR BİRLİĞİ netten de iletişime geçiniz

İlaç bulundu mu

İnvega adlı ilaç depolarda bulunabiliyor mu bende bi kutu var inşallah bulunmuştur.

Bu konuya niye cevap yok bilen h ok mu invega niçin piyasada yok

Invega adlı ilaç neden piyasada bulunmuyor?

İNVEGA adlı ilaç depolarda kalmadığı doğru mu bilen var mi

Niye yok desinler raporlu ilacimdi bende bir kutu var ama ya bulunmazsa

Zyprexa'nın da aynı etken olduğunu biliyorum zira kullandım malesef yıllar yıllar önce. Sırf bu yüzden askerlik sorunu yaşadım.

Fakat Kasım ayında Sakarya'da hiç bir eczane bu ilacı getirtemem demişti bana.

Son düzenleme:
Bulunacak ilaç il dışından bile getirtir eczane. Ama gel gör zam zamanı hiçbir yerde bulamazsın. Olan bize oluyor işte...

leponex yerine muadili clonex veriyorlar eczacılar

Ahmet T
hocam zaten doktor ilaç adı yazmaz etken maddesini yazar reçeteye. Sorun muadil değil ilacın hiç bulunmaması

İnvega bulunmuyor, içmezsem 3 gün sonra saldırganlaşıyorum 1 haftaya psikoza giriyorum. Gerçekten yazık. Düştüğümüz acziyetin hakkını ahirette nasıl ödeyecekler

Üst Alt