Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Invega ve yoğun kaygı bozukluğu için Olfrex kullanımı..?

Konular
44
Reaksiyonlar
19
Herkese iyi akşamlar bugün için bir bilgilendirme yapıyorum.Geçen sitede bir arkadaş invega ve depakin kullanildiginda yoğun kaygı yaşıyorum demisti buna çözüm ürettim.invega nin yanına olfrex 10 mg(olanzapin) Sabah yani invega+olanzapin ama olanzapin düşük doz alın hezeyanlarinizi ve kaygilarinizi bir kenara attın.ozellikle şizofreni hastaları yoğun kaygı yaşayıp gerçeği değerlendirme yetisi bozulmuş soyut düşünce bozulmuş olan kişilerde kullanımıda.Bu bilgilendirme amaçlı dir .Doktorunuza sorabilirsiniz.

Burda yazdığımiz yorumlar bilgilendirme amaçlıdır. Bilmediğimiz tüm soruları doktora danışınız lütfen burdaki bilgilendirmeler kesin değildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnveganın iğnesini kullanıyorum. Kaygı için doktor antidepresan yazdı 3-4 ay sonra işe yaramaya başladı. Şikayetlerim azaldı. Bu ay iğneyi bıraktıracak doktor (bakalım ne hap yazacak)

@xdedahii,
İnveganin yanına hem antidepresan hemde olfrex alıyorum ki vücut bianda alışsın ondan sonra invega fişek hizjnda etki eder.Diger türlü invega tek başına alindiginda yoğun kaygı ve psikoza sokabilir.suanda 12 mg dozu kullanıyorum inveganin etkisi basladi.

@Psikoterapi, xeplion artı antidepresan kullanıyorum. Halsizlikten dolayı evden adım atamıyorum. Doktor bu ay xeplionu kesecek bakalım. Başka ilaç yazacak ne olacağını göreceğiz. Aşırı halsizlik ve isteksizlik oluyor

Doktor niye invega yi tek başına kullandiriyor anlamadim.ilaç tek başına alindiginda yoğun kaygı yaratmasına rağmen anlamış değilim.olanzapin+essitalopram ile birlikte kullaniyorum.bilgilendirme amaçlidir.soylediklerim bence doktorlar ezbere biliyorlar ilaçlari...

Benim sekerlerim;
Secita 15 mg
Oryva 15 mg
İnvega 6+6 mg
Akineton 2 mg
Olfrex 5 mg durumum stabil herkese şifa diliyorum.

@Psikoterapi, önceden sadece xeplion kullanıyordum. Durumum stabil. Halsizlik ve isteksizlik var. Hiç geçmedi halsizlik

Üst Alt