Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

iPhone için İşitme Cihazı Üretildi!

esgok

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Starkey işitme cihazları Iphone için işitme cihazı üretti.Kablosuz olarak bağlanan bu cihaz Iphone,Ipad ve Ipod Touch App storeden indirilen program ile
bağlantı kurmata.Nasıl çalıştığını merak edenler aşağıdaki siteden inceliyebilirler.

www.trulinkhearing.com

resound bunu gecen sene yaptı gıbı hatırlıyorum 3000 lıraya gıbıydı fıatta aklımda kaldıgı.
starkeyde yapmıs. eeeehhhh amma bız gıbılere yaneee cook ılerı ısıtme kayıplılara olamazkı. kıskandım sımdı. ama olsun duyanlar ıcın kolaylıktaaa parası ne olakı bılgınız varmı esgok

cihaz üretmeye ne gerek var ki. programlama ile çözebilirler.
bluetooth kulaklıklar var zaten.
2 sene sonra unutulur bu cihazlar.
yeni tasarımlar çıkar o zaman da onlar da 3 bin 5 bin gibi gülünç fiyatlarla halka sunulur.

elleme uretsınler. belkım bızden daha az ıyı duyanlar ıcın ıyı olur. daaa parrrraaa onu da gectım bızım cıhazların ayarlarını ıyı yapsınlar baska ıhsan ıstemem

bizim cihazlara ayarların iyi yapılmasını sağlamak zor
zahmetli.
o kadar a özelliği b özelliği diye satılan cihazlar programlama aşamasında odyo testini yerleştirip 2 tık ile bitiriliyorsa zordur zahmetlidir.
önce eğitim :)

shukufe;

Evet resound yapmıştı ama hala piyasaya sürmedi. Belkide pahalı olduğu için talep olmamıştır 3000 dolar.
Starkeyin fiyatı henüz belli değil 31 Martta çıkacağını yazmışlar.
Cihaz RIC 13 pille çalışıyor ve 130/70 db kadar destekliyor kazancı.

bılgı ıcın tesekkurler esgok
apple ıle yapılan ıs tabı pahalı olacak resoundda
bakalım sızın kı ne ne zaman gelıyor pıyasaya 70 db kayıplılara ıyı olur ınsallah

Üst Alt