Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IQ alınamayan a tipi piskozu olan biri için hangi oranda rapor verilir?

ramazan16

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm benim zihinsel özürlü abim var raporunda aykü testi alınamadı yazıyo
bir de + a tipi piskoz
bu raparun yüzde 90 olma imkanı var mı

bilen varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim veya bu raporun aynısından olup varsa derecesini yazarsa sevinirim saygılar.

slm

bu raporun sahibi abim işgücü kaybı raporda çalışarak hayatını kazanamaz bakıma muhtaç

Psikiyatrik konularda rapor oranını söylemek mümkün değil. Zira rahatsızlığın uzman doktorlar tarafından tespit edilmesi gerek. Ama okuyunca, işgücü kaybı cetveli'ne göre %90'ın üzerinde verilebilir gibi geldi.

ama mahlesef bizim doktorlalrı anlamak mümkün deil balıkesir hastanesinde pisikiyatri doktoruna gösterdim raporu başta söyledi ne için istiyosun yüzde 90 nı dedim vergiden yararlanmak araba dedim suratı değişti sanki adama zorla raporu yükseltdedim yazık ya ve bana dediği başbakan gelse alamaz söylediği ve abimin raporu sizin dediğiniz gibi cetvelde otomatikman alıyo ama dedimya doktorları anlamak zor benim görüşmediğim yerkalmadı bilgi almak için ama bu site kadar bilgi veren olmadı en güzel bilgiyi bu sitede aldım tşk.

biz raporu sadece yüzde doksan olması için zeka derecesine ihtiraz ettik ondan yüzde 70 düşürdüler onda bile haksızlık yaptılar aykü testini kalemle aldı piskolog ama benim abimin ilk raporunda aykü testi bile alınamamıştı sadece bundan bile yüzde 90 alınıyo bu bizim son akkımız bunda bütün hepsine ihtiraz etcem bu sefer napcaklar

Verilen %70 raporun işgücü kaybı cetveli'ne uygun olmadığını iddia ederek hakem hastanesine sevk isteyin...

slm

abi hakem hastanesi olarak balıkesiri vermişlerdi ve bugün muhaneye girdik başta piskolog %90 alırsın dedi sonra pisikiyatriye girdik o da alamazsın dedi sıra heyete geldi heyette dedim iş gücü cetveli var mı dedim hepsi dondu kaldı ve kurul başkanı yok dedi böyle şey
ben dedim ben ordan baktım raporumuz %90 ve üsttü dedim sen belirleyemezsin dedi biz veririz dediler sonrada kendi aralarıda ters düştüler ve bir sonuç alamadılar bizi uludağ üniversitesine tıp fakültesine sevk ettiler

abi sana sorum bu iş gücü cetveli resmi mi? cevap verirsen sevinirim saygılar

abi anlamak zor ben söylediğim halde yok böyle bişey dediler ve bunun yüzünden bana söyledikleri sen konuşmıcan suscan sen konuş tun bunlar oldu onlar raporun derecesini %78 yapcaktılar ama işte büyük allah sizlerin vermiş olduğu bilgiler sayesinde doktorlar şoke oldular ama konuşma hakkı vermiyolar bitanesi çık git dedi bitti işin şimdi hayırlısı inş burdada birşey yapmazlar ama buna dikkat ettim vergi indirimi dediğim zaman suratları değişti

slm

bülent abi gelinen noktayı seninle paylaşmayı istedim

abimin raporu uludağ ünüversitesi tıp fakültesi pisikiyatri dr %90 verdi kbb :%30
heyete 29 haziranda gircez heyet onayladıkdan sonra raporun biligilerini paylaşcam

abi bir de sorum olcak sana arkadaşım da :%92 rapor var raporda tüm vergilerden muhaf diye yazıyo bundan ötv mtv kdv alınırmı abi ?
cevap verirsen sevinirim saygılar

Hadi gözün aydın. İnşallah bu şekilde eline geçer rapor...
Evet, o raporun noterde birkaç nüshasını çıkarttırıp, araç alımında da kullanabilirsiniz.

allah razı olsun abim rapor elimize geçti %93 olarak verildi

ilkönce bu siteyi kuranlardan allah razı olsun. sizlerin sayesinde raporumuz gerçek değerini aldı.
ama ne yazıkki zihinsel engellilerin haklarını bazı kendini bilmez doktorlar ne yazıkki çalıyo burdan site üyelerini sesleniyorum lütfen dikkate alın:
balıkesir devlet hastanesine rapor almak için gitmeyin. orda ikitane pisikiyatri doktoru bizzat söylediği biri başbakanın gelse alamaz %90 diğeri de biz %90 vermiyoruz dediler. zihinsel engelliler, bu doktorlar sizin hakkınızı elinizden alıyor. bu hastaneye gitmeyin. giderseniz şayet sizi başka hastaneye sevk etcek anestezi için bu da para demek... alabiliyosanız üniversite hastanesinden alın onlar işgücü cetveline göre veriyo veya anestezi yaptırın öyle gidin rapor almaya
ama dikkat edin yedirmeyin hakkınızı

ben uyarımı yaptım gerisi size kalmış allah yardımcımız olsun amin

Üst Alt