Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IQ testi yaptırdım 63 çıktı! Nasıl geliştirebilirim?

Ukican06

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
ıq testi yaptırdım 63 çıktı! nasıl yükselir bu puan. Zihinsel engelliyim bide

Bildiğim kadarıyla IQ doğuştandır,geliştirilemez ama IQ puanının düşük çıkması pek çok faktöre bağlı olabilir mesela uzun zamandır bir işe konsantre olup tamamlamadıysan bu beyni de bir kas olarak düşünürsek beynin ön bölümünde zayıflama olmuş olabilir ikincisi uykunun düzenli olmaması,b12 vitamin eksikliği vs. pek çok sebebi olabilir.

Tm ablm ben başka bişeyle karıştırdım ☺️🙏@Ukican06

kardes IQ nun cesıtlerı var sayısal sozel gorsel işitsel gibi artı bıde normal zekalılar ıcın IQ gelıstırılebılır ama onunda sınırı var deha olamazsın mesela.şoyle dusunmek lazım mesela normal zekalı bır adamın sayısal yonden eksıgı var sayısal alanda yogunlasarak soru coze coze kendını gelıstırebılır ama zekası sayısal anlamda cok dusukse dusunemedıgı ıcın kendını gelıstıremez. Senın her kategorıden cok dusuk zekan varsa kendını gelıstıremezsın ozaman engellıye cıkacan basit işler yapıcan.

Üst Alt