Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IQ testi yaptırdım, sonuç 68 çıktı. Sakatlık raporu alabilir miyim?

metin_0079

Yasaklı Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Ben üniversite mezunuyum ben ıq testi yaptım psikolog 68 çıktı siz ben anormalim 2 yıllık üniversiteyi 4 yılda bitirdim orda hocalar not isteler isteler bu ıq ile özürlü raporu alabilirmiyim üniversite mezunyum

sakatlık oranı cetveli'ne göre:
IQ 50-69 arası sonuçlar için % 50 oranında rapor veriliyor..

Not: Özürlülük oranları belirtilere göre değil, işlevsellik düzeylerine göre verilir..

yani işleviş derken nasıl bir işleyiş açıklamısın normal insanım anlıyorum dinliyorum bu kadar

zihinsel özürlü olduğunumu düşünüorsun ? yoksa rapor almak içi mi

test hastane ortamında psikolog eşliğinde işin uzmanları değerlendirdiyse heyete girip rapor alabilir engelli haklarıdan yararlanabilirsin.
yaptım demişsin ama kendiniz yapmamışsınızdır umarım ben yanlış anlamışımdır kendi yaptığınız testin hiçbir bilimsel gercekliği yoktur can sıkıntısına yapılmış bişeydir

özürlü raporu almak istiyorum o yüzden kpss atanamıyorum ömss girmek için

sen gayet zekisin merak etme :) bende kpss den 30-40 falan aldın zannetmiştim, sen kpss ye çalış bende gircem 4 ay 11 gün var orda rakibimsin 3001 den tabi bölüm olarak değil

rapor almakla uğraşana kadar ders çalış kesinlikle 85 altına düşmezsin gayet güzel puan almışsın zaten 7 tane tanıdık doktor bulmakda zor olur :d hem senin bölümde gayet güzel hemen hemen heryerde iş bulursunki senin sadece güven eksikliğin var bence

mehap_1986;
yeni mezunum ömss ye girdim şimdi de kpss ye hazırlanıyorum bakalım artık alımlar var bakanlığımızın tercihimizi yapıcaz :)

Arkadaş,

68 IQ ile üniversite falan bitirilmez. Üni. okumak için en az 100 IQ gerekir. Hadi onu geçtik, IQ'su 68 olan adam KPSS'den 60-70 puan alamaz. Dolayısıyla siz özürlü raporunu falan unutun. Size o testi kim yaptı bilmiyorum ama ya test yanlış yapılmış, ya da hatalı sonuç vermiş.

MATEPE sana katılıyorum KPSS den 70 alan biri nasıl zeka özürlü? ÖMSS de aynı oldu zeka sorunlu girenlerin hepsi soru-cevaplar açıklandı 50den aşağı yapan yok ben bile soruları unutmaya yüz tutmuşken o zaman zeka geriliği varsa bizde mevcut EĞER İŞE GİRERKEN YENİ RAPOR sağlıklı bir IQ testi yapmazsa ne denir ki bu sisteme...

Ya arkadaşalr şimdi söyle ben meslek lisesi mezunuyum 3 senede bitiridim sınavsız üniversite geçiş yaptım aynı dersler idi 4 senede bitiridim oda hocaların kapılarını aşınırar aşındırar psikyatri gittim ıq testi için psikolg yönlendirdiler beni ıq 68 çıktı kpss 70 felan alamaz diyorsun kpss 70 almak çok zor deli 120 sorudan 50 net yapsan yeterli yani
BİRDE BEN YENİ ÖĞRENDİM BİLEN VARMI
arkadaşlar kpss lise-önlisans soru sayısı hér zaman 150 dir .75 genel kültür ,75 genel yetènek .geçen sene sınaw ertelendi için we gùn kısa oldu için 120 ydi.ama bu sene 150Mİ OLACAK GERİ

mehtap 86 bnce 100 de 30 alırsın rapor onuda bu kadar ugrasıon die werirler özürlü oldugundan deil :) bnce bırak bu işleri arkadasım ama böle seyler yazdına göre buraya zeka sorunun war hakkını yemeyim

kendini geliştirmek yerine özürlü sıfatını tercih etmen.. kolaya kaçmak gibi görünse de hayatın üzerinden kaybedersin...
daha iyisine sahip olabilecekken azıyla yetinme....
kendine göre birçok iş bulabilirsin.
zekan yetmiyorsa aklını kullan
görünen o ki canavar gibisin maşallah :)

kpss den 70 almak zor değil diyorsun ya kpssden 70 altı alan binlerce kişi var bunların hepsi IQ dan özürlü bende dahil bi tanede IQdan özürlü raporu alalım bari :d

ALLAHIM YARABİM özürlüyüm diye belge isteyeni de ilk defa duydum,hadi bu raporu aldın ; iş budun diyelim ,ama yarın evleneceğini bi düşün ,bulduğun kocayı bile kaçırtır

IQ demek zeka testi deyilmi :D omaz üle şey hiç olurmu benim beynimin suvan cücü küçük diye rapormu verilrmiş adana kurnaz valla :D

arkadaşlar IQ testi nerde yapılıyo?
bende yapmtırmayı düşünüyorum da
ankaradayım ben

ama gercekten bencede bi sorun var gibi bakarsınız yuzde yuz bile verirler:)))))

Sakin olun şampiyonlar :) arkadaş cevabını almıştır artık bu kadar yoruma.

KaRe;
yapma ya ama millet girmiş lisans zihin engelliler onlar gerizekalı ise nasıl üniversite bitiyorlar dimi ama

mehtap hanım estafurullah ben gerizekalı demedim lütfen hem yakışırmı bir insana hakaret içerikli cümleler kurmak özür dilerim ama sorunuz karşısında küçük bir tebessüm ile yüzümde şaşırdım sorunuza olabilir belkide zihinsel engelli arkadaşlarımızda bu şekilde rapor alabiliyolardır bilgim olmadığı için
ama bakın o şekilde değilde direk ruhsağlığı hastahanesine başvurursanız oradan alabilirsiniz belkide %40 lık bir rapor zor ama dene istersen ne kaybedersin ki dimi umarım alırsın ama zor adamlar bir ayağı kesilmiş olan bir engelli arkadaşıma bile %40 lık rapo vermedler %30 verdiler engelli sayılmıyomuş düşünün artık nekadar zor rapo almak allah kolaylık versin size

bende adanadanım hemşeriymişiz :)

Üst Alt