Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İrritabl Barsak Sendromu (İBS) ve aktif mesane olup memur olan var mı?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
Bir de benim hikayemi dinleyin

arkadaşlar ben 26 yşında 4 yıllık fakülte mezunuyum.benim 2010 yıında nüks eden nedeni bilinmeyen sık idrara gitme problemim oldu 10 dk bir hergün aralıksız.sonra dershanemi bıarktım işe gidemedim.eve kapandım tam 8 ay 250 gün....sonra bu durum geçti 4 sene kpss sınavlarıma giremedim.öyle bir durumdu ki evimden 2 km uzaklıktaki bir yere bile zor gdiyordum..sonra ekpss ile memurluk yakalaıdım ankarada (2014 ekpss) hastalıgım 15 gündür gene nüks etti.öyle bir şey ki sıkışınca idraraımı bil eyapamıyorum ve ardından ankisitiye...şimdi izmirden ankaraya nasıl gidicem bu idrar ile bilemiyorum herkes bana umut bağlamış . belki gitmeyeceğim istifa edicem.çünkü 2010 yılında öyle tranva yaşadım ki hiçbir psikoloojik destek almadım.sorun kronikleşti ya bir yere gittimde sıkışırsam vb memur oldum ankarada yao rda 2 de bir nasıl giderim kızmazmı bana şef..kafam çok karışık dayanamıyorum doktora gitttim kinzy diye ilaç verdi ama iyi gelmiyor gibi kafam kaırşık herhan herşey olabilir.:(

Çok Geçmiş olsun hanımefendi. Herkesin sıkıntıları var. Hayat çok acımasız malesef. Mecbur bi kenarından hayata tutunmak lazım..

şefiniz size niye kızsınki hiç öle düşünmeyin siz sonuçta engelli kadrosundan girdiniz ve rahatsızlığınız bu elinizden bişey gelmezki kendinizi üzmeyin bence Allah büyüktür

Geçmiş olsun..
Eğer işiniz memurluksa gayet rahat olur.
Ben Özelde masa başında çalışıyorum ve oturmama kalkamama karışan yok.
Dilediğin kadar gidebilirsin ihtiyaç bu kimse sana gitme diyemez.
Umarım ilaçların faydası olur olmadığını düşünüyorsan doktora tekrar gitmeni tavsiye ederim.
İzmire nasıl gidersiniz orasını bilemem (Uçak olabilir:) )
Bunu orayı tercih etmeden önce düşünmeliydiniz.
Bence hem kendi hakkınızı yememeniz için hem de bizlerin hakkını yememeniz için gidin görün değerlendirin eğer yapamıyorsanız o zaman vazgeçin!
Ama daha hiç bir şeye başlamadan siz sukoyvermişsiniz.
Bunlar en başında düşünülecek şeyler.
Yapabileceğinize inanmışsınız ki sınava çalışıp kazanmışsınız.
Kendinizi yıpratmayın ve işinize bakın :)

bende atandım kaygılarım var görme engelliyim görme alanım dar şurdan evrağı uzat deseler göremezsem şef kızarmı allah yardımcımız olsun

Ben de var aynı rahatsızlık bendede 2009 öss sınavı heyecanından kaynaklandı 2 dk da 3 kere gittiğim bile oluyor üroloji dokturuna gittiniz mi idrar torbası sakması dediler uzun zamandır ilaç kullanıyorum öyle durabiliyorum

kamu2014 kardeşim hiç bişey demez şefin merak etme senin benim gibi insanlar ilk başlarken insan çekiniyor ama içine girince korkulacak bişey olmadığını anlıyorsun

inşallah çok büyük bir stres ve korku hakim ne yapıcam bilmiyorum psikologamı gitsem napcam bilemiyorum

üzerinizdeki stres ve korkuyu kendi başınıza yenemiyorsanız bir psikoloğa gitmenizde fayda var. Belki yaşadığınız rahatsızlığın sebebi de bu aşırı strestendir.

olabilir bu stres olabilir......yücel arkadaş.çükü nezaman camiye gitsem misarfiliğe gitsem hemen idarım aklıma gelir sıkışırdım..

Önce teşekküllü bir hastanede üroloji doktoruna detaylı tetkik yaptırın, al bu ilacı demekle olmaz bu işler.Sıkıştığınız zaman idrarı rahat ve normal bicimdemi yapıyorsunuz az az kesik kesik yanma şeklindemi.İdrar kültür tahlili yaptırdınızmı, sistit te de sık cıkma oluyor.Bazende mesanede normalden fazla idrar kaldığı için sık sık cıkma hisside yaratabilir.İnşanlah önemli değildir geçmiş olsun.

rabbim her daim yardımcın olsun insallah allahtan acil şifalar dilerim yeni işinde hayırlı ugurlu olsun üzme kendini gecicektir insallah

zor be arkadş zor yokmu bunun tedavisi istifa edicem bunalıma girdim

Üst Alt