Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş arayanlar ve iş verenler forumu olabilir mi?

demir1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
1
iş aryanlar ve iş verenler.
keşke burada iş arayanların listesi olsa ( nitelikleri yaş meslek kısacası cv leri) ve bir iş verenler burdan aradıkları nitelikleri kayıt etse bir insan kaynakları bölümü açılamazmı?

bence her ilde birer temsilci olacak şeklinde örğütlenmeli ve iş-saglık gibi konuları yüz yüze konuşup paylaşmalı ve o ilin yöneticilerine ulaşmalıyız.ayrıca sizin dediğiniz ğibi bu platfrumdada böyle bir bölüm olmalı,biçok arkadaşımız işsiz.

neden tr iş sıkıntısı çekiyoruz herkes gibi kendi ayaklarımız üzerinde dursak

İş kur zaten bu görevi yapıyor arkadaşlar, iş verenlerin hepsi orda, iş arayanlarda orda, zaten iş kur sitesi dışında engelli eleman arayan bulunmaz,

Bu forum aslında buna benzer bi amaçla kuruldu. Ama cv bırakmak vb. konular için uygun değil. O apayrı bir uzmanlık ve iliki ağı gerektiriyor. Bizi aşar...

işkur o görevi yapıyormu yapma allah aşkına ben ortopedik özürlüyüm bana bulduğu iş beden işçiliği bu mu görev yapmak işkur hali hazırda görevini yapsa kontrol etse iş yerlerini bu sorun dahada aza indirgenir sen bide işkur bu görevi yapıyor diyosun tebrik ederim seni ben işkur görevini yaptığından 7aydır işsizim ve burda kimbilir kaçyıldır işsiz olan arkadaşlar var onlarda işkur görevini yaptığından hala işsiz geç hocam bekara eş boşamak kolay geliyo galiba

bence yapılmalı liste şeklinde ahmet mehmet şu özellikte şu hastalığı var şu yaşta v.s. v.s. iletişim bilgileri belkide işverenler burdan daha kolay ulaşır denemek lazım.

Kariyer.net özürlü arayan işverenler var.

Benim arkadas çok özürlüler war ama kariyer.net kaç kere başwurdular haber gelmedi 2 senedır oldu :S

iş kur bence görvini yerine getiriyor, her ay tüm işverenlerden kaç normal eleman kaç engelli eleman çalıştğına dair kayıtlar alıyor, ve bunları ssk dökümleri ile de karşılaştırarak kontrol ediyor, ve engelli açığı olan firmaları otomatik olarak sitelerinde engelli eleman arıyor şeklinde yayınlıyor, iş kur ne yapacak elinizden tutup işverene götürüp bak al bunu çalıştıracaksın, sesini çıkarma ben kimi getirdiysem onu işe alacaksın mı dicek, işveren ve eleman arasına iş kur girmez, sitesinde binlerce engelli eleman arayışı olan firma ilanları var, burada iş size düşüyor bu firmalara iş kur aracılığı ile başvurup kendinizi beğendirmeniz lazım, ben mesela şimdiye dek en az 5-6 iş e girip çıktım ve hepsi de iş kur desteği ile oldu. Öyle yattığınız yerde iş gelip sizi bulmaz insaf biraz arkadaşlar. İş kur olmasa da şu anda çalışan arkadaşlarımızın %99 u işsiz kalırdı diyorummmm...

Üst Alt