Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bankası engelli ilanı için mülakata çağrıldım. Bu konuda deneyimi olan var mı?

burtar

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İş bankası engelli ilanı için mülakata çağrıldım. Bu konuda deneyimi olan var mı?
is bankası engelli alıyor mu, yoksa laf olsun diye mi çağırıyorlar?

ewet melek hanım üstelik öyle bir sınava tabi tutuyorlarki puan almak imkansız gibi birsey insallah hayırlısı olsun sizin icin

iş bankası mülakatına girdim güzel geçti 20 gün içinde haber verceklerini söylediler babamında iş bankası emeklisi olması benim için artı bi avantaj olabilir diye düşünüyorum.

neden evdesin senmi beğenmiyosun onlarmı almıyorlar?

allah yardımcınız olsun. bu devirde girebiliyosanız en iyi iş devlet işi

slm burtar kardeş sen hangi ildesin ve nerden gördün engelli alınacağını iş bankasına ben ankaradayım aceba ankaradada varmıdır ki böyle birşey ben 1.5 ay önce ziraat bankası mülakatına gittim daha çok engelinle ilgili sorular soruyorlar ve senin sabrını ölçüyorlar biraz alaylı sorular yönetiyorlar bana öyle olmuştu ve benim mülakat çok güzel geçmişti hatta bölge müdürü çıkarken böyle göz filan kırptı çok umutlanmıstım fakat olmadı kısaca bankalar engelli istiyorlar ama aynı zamanda engelinde olmayacak...ALLAH gönlüne göre versin inşallah olur beni şu iş bankası mülakatı hakkında bilgilendirirsen sevinirim.

bende cok merak ediyorum neyi beyenmiyorlar sanırım ya tahsil durumu ya görüntüyü ya diksiyonu engelli ama prezentabıl olsun istiyorlar heralde

bilmiyorum artık neye bakıyorlar ama alcak gibiler babam zaten iş bankası emeklisi bakalım neolcak

ankaradakiler başvuramaz sadece istanbuldakiler başvurabiliyor bu işe zaten başvuru süresi geçti şuanda cvp bekleme aşamasındayım

Arkadaşlar bir kere hangi iş olursa olsun sizin o işi yapabilecek en iyi insan oldugunuzu karşı tarafa hissettirmeniz lazım. Yani kendinizi karşı tarafa pazarlamanız lazım. Yoksa biz engelliyiz nasıl olsa bizi alıp çalıştırmak zorundalar gibi bir yaklaşım karşı tarafta antipati oluşturur. Teccübe ile sabittir. saygılarımla

Üst Alt