Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş Bankası'nda büro memuru olmak..?

orhanbeyy

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaslar iş bankasi engelli büro memurlugu icin ilan yayinlamis maasi ne kadar calisma şartlari nedir? Bide ben ekpss ye hazirlaniyorum maddi durumum biraz sıkıntili calismak istiyorum acaba işe girerken X kadar yil calismak zorundasin diye sozlesme yapiliyormu ? Tsekkurler

link paylaşırmısın ?

resmi sitesinde ilan göremedim

teşekkürler

Sivas ve Kastamonuda bilginize

Kastamonu

[FONT=Verdana]TÜRKİYE İŞ BANKASI KASTAMONU ŞUBELERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE EN AZ LİSE MEZUNU ENGELLİ PERSONELLER ARANMAKTADIR.İŞ GÖRÜŞMESİ 2 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ KASTAMONU ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GERÇEKLEŞECEKTİR.(FAZİLET GÜLTEKİN)[/FONT]

sivas için;

[FONT=Verdana]TÜRKİYE İŞ BANKASI SİVAS ŞUBESİNDE ÇALIŞACAK ENGELLİ BAY-BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR. SEÇME GÜNÜ 05.11.2015 PERŞEMBE SAAT 14:30 DA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMUNDA YAPILACAKTIR. ADRES: TERZİLER ÇARŞISI KAT:4[/FONT]

bilgi verebilecek iş bankasında engelli şube ve genel mdüürlüklerinde çalışan varmıdır acaba ?

Merhaba kardeş,
ben 10 yıl kadar özel bankalarda çalıştım, çalışma zorunluluğu diye bir şey yoktur. İstediğin zaman ayrılabilir veya başka yere geçebilirsin.

Üst Alt