Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş başı kağıdı almam gerek...?

DeePSenSe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Şimdi abilerim ben geçen hafta ayın 19.03.2015 den 25.03.2015 e kadar raporluydum
o raporda rapor bitiminde gidip kontrol olup iş başı kağıdı almam gerekıyomusdu benım iş yerıde 26.03.2015 den 29.03.2015 e kadar yıllık izine çıktık bende bugun iş yerine gittiğimde bana iş başı kağıdı ve raporu kapattırmam gerektıgını soyledıler
bende gıttım ortopedide hiç bir doktor yoktu bende yarın sabah gıdıcegım ıcın bugunde 1 gunluk rapor aldım

benım merak ettıgım sey bana gecmıse yonelık iş başı kağıdı verip raporumu kaparlar mı veya yarın ıcın iş başı kağıdı alsam gecerlı olur mu

çok acil yardımızı istiyorum bilmiyorum anlatabıldımmı. Bilmiyorum doğru yeremı actım konuyu

Raporlu olduğun günler sistemde kayıtlı olur.(19.03.2015 den 25.03.2015)' e kadarki süre.Tedavi olduğun doktordan raporun çıktısını alıp imzaladıktan sonra baştabibe onaylat ve işverenine sun.Raporda şu ibareler vardır........çalışır veya kontrol ibareleri.Çalışır dediği tarih sizin işbaşı yapacağınız tarih ve işbaşı belgenizdir.

Üst Alt