Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş başı öncesi alınan sağlık raporumda sakatlık oranı aranır mı?

Konular
68
Reaksiyonlar
56
Selam

Yarın sabah İş başı oncesi alınan sağlık raporu için üniverste hastanesine gidiyorum. Basvurdugum bir firma bugun gerekli randevuları aldıklarını ve yarın sabah üniversteye gitmemi soyledi

Yanlız kafama takılan bir şey var Şimdi sadece gozlerimden engelliyim ben oranım % 45 bu goz doktoru yeni olcutlemeye gore raporunu yazarsa oranım duser mi ? yoksa iş başılarda rapor oranı falan aranmıyor mu ?
yani sadece genel bir sağlık kontorlu mu

tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi ve yorum rica ederim
Kolay gelsin

Benim bildiğim,bir işe başlarken istenen rapor sadece ''çalışmasında sakınca yoktur'' ibaresi içeren tek hekim raporudur ve engel oranıyla falan alakası yoktur,yasal zorunluluktan dolayı bir formalitedir.
Ama siz neyi kastediyorsunuz bilemiyorum.

Durum bildirir Raporu nedir arkadaşlar ? çok kafama takılıyor

merhaba

uzun süredir bir firma ile gorusuyorum bugun hastaneye gonderdiler Girdiğiniz yerlerde heyet raporu değil durum bildirir rapor alacagınızı soyleyin dediler oyle yaptık
gozlerim ikiside 12 derece hipermetrop heyeteki goz doktoru muane ederken lensleri cıkar dedi dedimki lensleri cıkartayımda bu lensleri cıkartırsam gozlerim derecesi az cıkacaktır 1 gun onceden cıkarmam gerek yok gerek yok dedi velhasıl gozlerim sağ 8 sol 9 cıktı bu işe girmemi etkilermi sizce ?
Durum bildirir raporu nedir ilk defa duydum bugun

SAygılarımla

ufukalp basvurdugum firma işe girerken yapılan sağlık taramasını üniverste hastanesine yaptırıyor.Sağlamda olsan engellide olsan SAğlık kuruluna girip heyetten * durum bildirir raporu * alıyorsun bu rapor engel oranlarıyla ilgili değil.Genel bir sağlık taraması tüm doktorlara gidiyorsun Dahiliye piskoloji vs benim engelim gozlerden goz doktoruda yukarda anlattıgım olay oldu İnşallah bir şey olmaz belkide yersiz korku yapıyorum

Bu rapor sağlık kurulu raporu değil. Dolayısı ile oran da belirtilmez. Burada amaç bulaşıcı bir hastalşk var mı yok mu vb. konularda bilgi almaktır...

Bülent bey
korktugum başıma geldi Hastane verdiği durum bildirir raporda goz oranlarını yazmıs su derece bozuktur diye Gozlukle gorme oranı yazılmamıs gecenlerde firmadan aradılar Sizi firmanın başhekimi gormek istiyor diye
Gittim Gorustum bir şeyler okuttu biz sizi arıcaz dediler arayan olmadı 1 hafta oldu bakalım inş sorun cıkmaz

Arkadaşlar

uzun ugraslar sonunda bugun Tüprasa işe başladım İş girmem sürecinde sorularıma sabırla cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim Darısı diğer iş arayan arkadaşların basına

Üst Alt