Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş başvurusu açısından rapor almak istiyorum..?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben % 80 görme engelliyim (%80 Görmüyorum raporum yok ) Aynı zamanda gözlerımde kayma nastigmus titreme mevcut. Askerden muaf oldum Ve doğal olarak işe de giremiyorum 2 yıllık üniversite mezunuyum fakat birçok arkadaşımız gibi rahatsızlığım ön pilanda tutularak işe kabul edilmiyorum . %40 rapor alırsam birçok iş imkanına sahip olacağımı öğrendım fakat ben şimdi hangi tür raporu alacağım nasıl bir yol izleyeceğim bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. Ayrıca diyelim %30 gibi bir rapor aldım bu raporlar başka kurumlara gidiyor mu bana bir zararı dokunur mu ?

Hepinize şimdiden çok teşekkürler.

40 raporunuz olması bir şey ifade etmez adamlar raporu olan fakat her işi normal insan gibi yapacak eleman arı yorlar ayrı ca her engeli 40 olan rahat ca iş bulu yo diye bir şey yok biraz kısmet işi iş bulamayan çok engelli kardeşimiz var

allakasi;

Doğru söylüyorsun da benim bulunduğum bölge açısından biraz fazla avantajım var. Ayrıca konu hakkında bilgi verebilcek mesajlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar konu aşağıya gitmiş bügün hastahaneye gittim özürlü raporu için bir kağıt verdi arkasında

ÖTV iNDİRİMİ
sAKAT İŞÇİ
Özürlü kimliği Özürlü durum bildirir
Akülü tekerlekli sandalye
193 Sayılı vergi indirimi

gibi maddeler var ben bunlardan hangisini işaretliyeyim iş için istiyorum raporu Vergi indiriminide işaretlesem bir sorun olur mu Yada ben doğru rapor için mi başvuruyorum halada onu da anlamış değilim

Rapor oranını kendin nasıl ayarlayacaksın muayenelerden sonra kurul değerlendirip sonuçlandıracak.2014 ağustos'ta engelli memur sınavı var ona çalış memur ol.İşaretleyebiliyorsan hepsini işaretle.

Başlık hatası için özür dilerim. Doğrusu ya okudum ama demek ki o anda kafa durmuş! :)

Raporda Sakat İşçi, Özürlü kimliği, Özürlü durum bildirir ve 193 Sayılı vergi indirimi kısımlarına işaret koyun.

Üst Alt