Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş başvurusu ve sınav için nasıl bir rapor düzenlettirmeliyim?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, nisandaki engelli sınavı için veya engelli olarak işe girmek için hastaneye başvurup rapor almayı düşünüyorum.

* nasıl bir rapor düzenlettirmeliyim neler yazmalı raporda?

* şu anda halihazırda %80 oranla 2022 parası almaktayım. iş için alacağım raporda oran düşerse bu 2022 maaşını da etkiler mi?

* iş için alacağım rapordan ücret alırlar mı ? direnmek için dayanağım ne olmalı?

raporda ne yazmalı ? istihdam için oran belirlenmesi mi ?

ben bulunduğum devlet hastanesi saglık kurulu çalışanına istihdam için %44 rapormu özürlü kimlik kartı alabilir diye yeniden değerlendirilmesini istedim %40 ve üzeri bir raporun diğer haklarada sahip olduğunu söyledi ayrıca bir rapor cıkarmam gerekmiyormuş.

aynı raporla hem iş başvurusu hemde araç alımı yapabilir miyiz ? ben şimdi, ekpss için rapor almak istiyorum ayrıca otomatik araç almak istiyorum. otomatik araç içinde ayrıca rapor mu almam gerekli ? acele cevap verirseniz çok iyi olur salı günü hastaneye gideceğim ?

Üst Alt