Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş başvurusu yaparken engelli maaşımı almaya devam edebilir miyim?

Syusuf

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Şimdi arkadaşlar kamuda bazı bölümlere başvuru yapıyorum ama çoğunda bu kural çıkıyor engelli maaşı alıyorum fakat ise alınıp alınmayacak belli deil her işe başvuru yaptım da engeli maaşı kesilmesi için başvurumu yapmam lazım yoksa iş başvurum kabul edildikden sonramı engelli maaşım bitilirmesi için başvuru yapmam lazım doğru yol hangisi bazı başvuruların hepsi kura ve mülakat

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak

Syusuf

başvuru yapınca kestirme.işe girince kestirmek için başvur.başvurup işe giremezsen bu seferde bidaha engelli maaşı için uğraşmak durumunda kalırsın.zaten işe girersen ssk vs bilgilerin görünür onlar keserler.bununmla birliklte işbaşı ettiğinde sen kestirirsin işi sağlama almak için.şuan için sakın kestirme .

Syusuf

Başvurunuzu ekrandan yaptığınızda, sistem kabul ederse şartınızı evraklarınızı teslim sürecinde iptal ettirebilirsiniz.

Üst Alt