Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş beğenmeyene yardım yokmuş!

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bugün haberleri izlerken bu şey dikkatimi çekti ve sizinle paylaşmak istedim Haberin içeriğinde engellilerde geçtiği için baya canım sıkıldı. Acaba bu düzenleme engellileride kapsayacakmı?

İşi beğenmeyene para yok!

bende oyle anladım iş arıyosan ve gıtmıyosan yardım yok . pekı hıç iş aramayanlar ne olacak?
yıllar once ben soyle bı yazı gormuştum yardımlar engellılerı işgucune katmak ıçın ışkur kaydı zorunlu hale getırılecek dıye yanı yardım ıstıyosan once gıt işkura kaydol dıyecekler bence, bu işide başımıza saracaklar demekkı bellı oldu.
engellıye ne iş var ne maaş tek.sandelye ıle özelde bı iş arada bak ne dıyolar gor bu devletın hıç bırşeyden haberı yok engellı sorunları hakkında yazık.

Haklısın musti kardeşim hiç düşünmüyorlar biz engellilerin durumunu şartları düzeltecekleri yerde daha da mahvediyorlar. Allah hepimize kolaylık versin. Gerçi haberin içeriğinde geçici yardım diyor ama yine de canım sıkıldı

Üst Alt