Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulamıyorum 2022 vakıf aylığı alabilir miyim?

Oznaug

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
23 yaşında işitme engelliyim 1,5 yıldır iş bulamıyorum 2022 engelli vakıf aylığı alabilir miyim?

Doğuştan işitme kaybı %66 rapor.

Babam emekli, annem çalışmıyor.

2022yi herkese vermıolar enaz %40 rapor olacak bitmedı gelir sınır var .hane kişi başı gelrı 703 tlyi geçmicek

%66 engel raporum var babam emekli sadece annem ile ben çalışmıyoruz.

Öncelikle hanenizde kişi başına düşen aylık geliriniz 701,32 TL.nin altında mi?
Babanızın maaşını 3.e bölün. Kaç ediyor?

Babanın maaşı fazla değilse alabilirsin. Yani ben de evde 3 kişiyim ama annem emekli alıyor. Ablam çalışmıyor.

Yaptığım başvuru sonucunda Reddedildi/Feshedildi (08/04/2020) (Muhtaç Olmama Nedeni İle) ile yazıyor e-devlet üzerinden

1,5 yıldır iş bulamıyorum neden böyle yapıyorlar bana? intihar edecek duruma geldim devlet bile yardım etmiyor bana.

valla 2022 maaşı bende almak istiyorum sosyal hizmetleri aradım söyledim eve gelip bakacaklarmış ama şu günlerde virüs olduğu için gelemiyorlarmış ...

Oznaug
Babanin maaşı 2104 liradan fazla ise ya da senin üstüne herhangi bir şey var ise olmaz ev ya da araba varmı ? Babanın maaşı ne kadar ? Evde kaç kişisiniz ?

GÜNEY_666
Malum sürec hayat durdu adliyelerde acil dışı bütün duruşmalar durduruldu doktorlar bile uzmanlık alanı dışında Corona virüsü için çalışıyor süreç gecikebilir

Ali_Gs

tamam da bizim suçumuz ney peki ?? bin lira para dağıttılar alamadık 2022 maaşı alamıyoz ne olacak böyle ????

GÜNEY_666

Pek tabiki birçoğumuz mağdur olduk sonuçta salgın bir virüs var yani doğal felaket yapılacak şey beklemek

Üst Alt