Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulamıyorum, Bağkur borcumdan dolayı çalışmam lazım, ne yapabilirim?

moverek

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim raporum 52 vergi indirimi aldim ama bagkurlu surem fazla oldugundan emekli olamadim arti bagkura borcum var sskli calişim dedim kimse iş vermiyor oyle işci ariyorlarki saglam adam calişmaz ne yapabilrim

Merhaba işkurda kaydınız var mı?
İşkurdaki ilanları inceleyebilirsiniz baya bir özel firmadan alımlar var.
İlla ki yorucu olmayan işler de çıkacaktır.
Bir de hangi ilde vs olduğunuzu söylerseniz burada da yönlendiren arkadaşlar olacaktır.

arkadaş adanada sanırım evet adana işkuru ben çok iyi bilirim sağlam insan bile işkurun yönlendirdiği işi yapamaz

Evet adana kaydim var isterseniz şifremi verim iş ilanlarina bakin
Ben iş gozetlemiyorum meslegim oto tamir elektirik işi yapanmi dediler onuda yaparim dedim biz sizi arariz.adamlar işci aliminda dil gostermelik muracatta

adana işkur maalesef engelli istihdamı açısından çok kötü sağlam kişilerin bile yapamayacağı işler teklif ediliyor çok nadir düzgün teklifler geliyor onada çok insan müracat ediyor moverek

APYA YEMEKÇİLİK TURİZM GIDA BİLGİSAYAR SAN VE TİC LTD ŞTİ(MERKEZ)
Son Başvuru Tarihi: 08.08.2015

Genel Şartlar ve Notlar

kapya yemekçilik firmasına 1 kişi engelli beden işçisi alınacaktır. alınacak eleman engel durumuna göre iş verilecektir. kumanyaların paketlenmesi çatal kaşık ve bardakların hazırlanması işlerinden sorumlu olacaktır el becerileri hızlı ve gelişmiş elemanlar değerlendirlicektir. iş ağır olmamakla birlikte sabır gerektiren bir iştir. görüşmeler 23 temmuz tarihinde saat 14 00 te işkur il müdürlüğü binasında yapılacaktır. yemek ve servis imkanı vardır.( a.gök)
CEYTECH MAKİNE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Son Başvuru Tarihi: 15.07.2015

Genel Şartlar ve Notlar

FORKLİFT,KAMYON KASALARI ÜRETİMİ YAPAN ORGANİZE SANAYİDEKİ FİRMAYA 2 ENGELLİ PERSONEL ALINACAKTIR. GÖRÜŞMELER 14.07.2015 SALIGÜNÜ SAAT:13.30 DA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU ADANA İL MÜDÜRLÜĞÜNDE YAPILACAKTIR. (A.ARIK)

SEZER SUNGUR(VDB TEKSTİL)
Son Başvuru Tarihi: 31.07.2015

Genel Şartlar ve Notlar

VDB Tekstil'de çalışacak engelli personel alınacaktır. Yapılacak işler; dikiş, ütü, ortacı, kalite kontrolcü vs... Kişinin engel durumuna uygun bir pozisyonda istihdam edilecektir. Yemek ve servis imkanı vardır. İş yeri, Ceyhan yolunda, asri mezarlığa varmadan sağda, Kebapçı Abbas'ın yan sokağında... Görüşmeler 15 TEMMUZ ÇARŞAMBA SAAT 10:00'DA, ADANA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜNDE...(ALİ KABAN)
SANA BİR KAÇ YENİ ENGELLİ İŞ İLANI GÖNDERİYORUM MUTLAKA GİT BAK BAĞKUR BORCUNA GELİNCEDE ENGELLİDE 15 SENE 3600 GÜN OLUNCA EMEKLİ OLMAYA YETERLİDİR BAĞKUR BORCUN VARMIŞ BORÇLU OLDUĞUN YILLAR ÇOK DEĞİL İSE ÖDEMEYİP BU YILLARI İPTAL ETİTRME HAKKIN VAR BORCUN SİLİNİYOR AMA O YILLARDA GEÇERLİ OLMUYOR

KIVANÇ TEKSTİL SAN.VE TİC.A.Ş.(MERKEZ)
Son Başvuru Tarihi: 31.07.2015

Genel Şartlar ve Notlar

KIVANÇ TEKSTİL'DE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE;DOKUMACI,HAŞIL MAKİNESİ OPERATÖRÜ,İPLİK EĞİRME OPERATÖRÜ OLARAK ÇALIŞTIRILACAK İŞİTME ENGELLİ ELEMAN ALINACAKTIR.GÖRÜŞMELER 14 TEMMUZ SALI GÜNÜ SAAT 10:00 'da YÜREĞİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMUNDA YAPILACAKTIR.
GÜNEY TOROS TAN. VE TEDAVİ HİZ. A.Ş. - EPC HASTANESİ (MERKEZ)
Son Başvuru Tarihi: 14.07.2015

Genel Şartlar ve Notlar

EPC hastanesine Engelli temizlik görevlisi alınacaktır. Aranılan şartlar Carrefour arkasında bulunan EPC hastanesine tek araç ile ulaşabilmek; en az lise mezunu Görüşmeler Çalışma ve iş Kurumu Adana İl Müdürlügü Seyhan Mah Karataş Bulv N:4 Adresinde 14.07.2015 tarihinde saat 13:00'da gerçekleşecektir(m.güzel)

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Deneyim (Ay) Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel) Pratikten

Kişisel Bilgiler

Cinsiyet Yaş Aralığı Boy Aralığı Kilo Aralığı
Kadın 20 - 45 - -
Erkek 20 - 45 - -

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi
Çalışma Adresi : Görüşmeler Çalışma ve iş Kurumu Adana İl Müdürlügü Seyhan Mah Karataş Bulv N:4 Adresinde 14.07.2015 tarihinde saat 13.00'da gerçekleşecektir(m.güzel)
SEYHAN
ADANA / TÜRKİYE
Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEYHAN , CEYHAN , FEKE , KARAİSALI , KARATAŞ , KOZAN , POZANTI , SAİMBEYLİ , TUFANBEYLİ , YUMURTALIK , YÜREĞİR , ALADAĞ , İMAMOĞLU , ÇUKUROVA , SARIÇAM , ADANA /MERKEZ

Engel oranim 52 ama calişabilirim zaten calişmam gerekyor

Ah bu muracatlari bir gorseniz neler istediklerini ilk soru ilac icyonmu cevap yok zaten zevkten engelli oldum bunu gectik yuk taşiya bilinmi cevap tabiki kamyonumya ne demek yani anliyacaginiz komedi coguda almiyor başvuru yapmiş bir yil icinde işci bulacak herkes cikar derdinde

Üst Alt