Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulmak için nasıl bir yol izliyorsunuz?

Rp0707

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar öncelikle herkese
Aylardır iş arıyorum malesef iş bulamıyorum. Antalya'da yaşıyorum.İşkura kaydım mevcut fakat dalga geçer gibi iş ilanları ile karşılaşıyorum... Engelli inşaat işçisi arayanından engelli meydancı, Bulaşıkçı vs. bu işleri asla küçümsemiyorum lakin benim yapabileceğim yada bir çoğumuzun yapması mümkün olmayan işler. Farklı şehirlerde iş ilanlarına bakıyorum malesef birçok yerde durum aynı. Uzmanlık alanım bilgisayar ve bilgisayar teknolojileri... Sizce farklı şehirlerden de olsa iş bulmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Antalya gibi bir yerde yaşamına devam ediyorsan aklıma bacasız sanayi olarak " TURİZM " aklıma geliyor ve oraya yönelebilirsiniz. İStanbul'da öğrenci iken Alanya'da otel rehberliği yapmıştım 2 ay kadar bırakma nedenim üni nin başlaması idi. Zaten yazı değerlendirmek hemde tecrübe edinmek için farklı bir deneyim olmuştu. Bende bilgisayar branşındayım fakat bu zamana kadar bilgisayar hariç işlerde çalıştım. Sana tavsiyem kendini ona göre şartlandırma. Dediğim gibi turizme yönelmen geçen sene gündemi takip ettiğim kadarı ile baya sıkıntılı geçti. Bu sene daha iyi olacak gibime geliyor. Sabahın gündüzün olmaz belki ama kışın daha sakin geçer. Sezonluk ya da tam sezon çalışabileceğin işler vardır illa ki elbet.

Kariyer net
Secretcv
Yeni bir iş.com
Eleman.net
Aklıma Gelen Şuanlık Bunlar
Bu sitelerin engelli iş ilanlarına Bakabilirsin tabi hepsine ayrı ayrı cv oluşturman gerekiyor Üşenme yap İşe Yarıyor..

Kendi Fikrimi Söylemek Gerekirse Kariyer.Net Bu siteye daha çok Özen Gösterebilirsin

Alman

Malesef oteller ya bulaşıkçı olarak ya da hizmetli olarak çağırıyorlar engelli açığını kapatmak için. Benim hastalığım nedeniyle çok fazla hareketli işlerde çalışmam malesef mümkün değil.

Kardeşim iş bulamıtorsan işini kur işkur ve KOSGEB hibe veriyor bi araştır

SOON ĞÖLĞE

Aklımda var lakin kosgeb desteği biraz zorlu gibi görünüyor. İlk önce sen yeri açacaksın faturalandırıp kosgebe sunacaksın herşey onaylanırsa ondan saonra ödeme yapılıyor.

Üst Alt