Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulmak konusunda fikirlerinize ihtiyacım var..?

qunes

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, nasıl desem herkesin kendine göre sıkıntısı ve dertleri vardır.Ama..

Ben yetimim.Ayrıca sağlık problemlerim var. her yerde çalışamam. temiz,ağır ve çok yorucu olmayacak. Özel sektör de alınırım dediğim yerler beni almadı. Fotoğraftan eleniyorum heralde 19 yaşındayım ama 15 yaşında gibiyim..
ÖMSS'den 85 aldım yerleşemedim. Devlet'in bir yerine girmeyi çok istedim ama olmadı. Şimdi ben nereden yardım alabilirim de bir iş sahibi olabilirim.Tek başıma hiçbirşey başaramadım.
Olmadı,olmuyor..

Hani diyorlar ya torpille oluyor işler. Ben torpilsizim arkadaş benim için bir çıkar yol yok mu?

85 cok güzel puan sen hep memurluk mı sectin. neden hizmetli bir kac tane yazmadın puanın cok güzel sabır et gelir sen 20 yasındasın ya biz 29 yasındayım zor durumdayım cok güzel 1 isim vardı 1 ay oldu atıldım yine eve mahkum oldum.

İşler torpille olmuyor, senin puanın çok iyi: 2014 yılına kadar devlet dairesinde bir yerlere yerleşirsin. Ocak 2013 den itibaren 2 ÖMSS alımları başlayacak.

Devleti boşver. Balıkesirde yaşıyorsun sanırım. Git şirketlere... Şoför olarak iş aradığını söyle... Umarım ehliyetin vardır.
Öyle taşımacılık kamyon şoförlüğü falan değil :) Ne bileyim kargo şirketi olur, beyaz eşya, sanayi işleri, hatta bir tanıdığım bursada günde 4-5 kere 2 koli vida taşımacılığı yapıyordu. Ticaret ile uğraşan her yere sor yani. Temiz pekte yorucu olmayan güzel maaşlı iş :)

Pompeii;
Ne Ehliyeti ya. çok pahalı ehliyet almak. Devlete beni almazlar. Ne bileyim beni görmeden beni eliyorlar.Fotoğrafımda iticilik var herhalde.. Ayrıca Devlet atama matama yapmaz.Ben güvenmiyorum o işe. Devlet ha bre atama yapacağız der erteler. Atananlarda yok işe başlayamamış yok maaş alamamış hep olumsuz yorumlar var. (olumlu da var tabi)

muhabetci;
Devlete beni almazlar. Ne bileyim beni görmeden beni eliyorlar.Fotoğrafımda iticilik var herhalde.. Ayrıca Devlet atama matama yapmaz.Ben güvenmiyorum o işe. Devlet ha bre atama yapacağız der erteler. Atananlarda yok işe başlayamamış yok maaş alamamış hep olumsuz yorumlar var. (olumlu da var tabi)

İşkur'a başvurdun mu, cv doldurarak durumunu yazarsın.

kareş ışkura kayıt ol engelli olarak muhakkak en kısa surede bıyere yerleştiriyorlar bol sans

e sende arkadaşım kusura bakma armut piş ağzıma düş yapma ? Ehliyetin neresi pahalı ? Git bir cafeye gir.. Bir marangoz imalathanesine gir ne bileyim illaki sigortalı birşey olması gerekmez. Git gir çalış biriktir. Al ehliyetini. Hadi belki o zaman biryerlerden kapı açılır. Ben ehliyet alıcam diye tam 1 sene sanayide çalıştım unutamam. Senin kararın.

Pompeii;

mesele orada zaten kimse beni almıyor.

arkadaşım bence şartlandırma kendini. Elbet bir şeyler olacaktır. Pes etmemen gerekli..

Herşeyin bir zamanı ve yeri vardır zamanı gelmeden birşeyleri ne kadar istesekte gerçekleşmez,zamanı gelince bu isteklerin tek tek gerçekleşecek yeterki azimli ol sabırlı ol,ama bunların yanı sıra da mücadele etmekten hiç vazgeçme pompeii kardeşin doğru söylüyor.
Benim ilk işim tekstilde başladı,bir süre dişimi sıktım kendi çabamla bilgisayarlı muhasebe kursuna gittim kursum devam esnasında da habire iş araştırıyordum iş kurdan,hatta tekstil de çalıştığım patronun kardeşi birgün bana dediki hiç unutmam,sen kursa gittikten sonra masa başı bi iş bulacağını mı? sanıyorsun,hiç ümitlenme dedi,bu sefer bana daha da bir inatlık hırs geldi :mad: onun sözüne istinaden daha çok çabalamaya başladım,kursum bitti ben habire iş görüşmelerine falan gidiyorum,sürekli izin alıyorum anladılar bunlar benim iş görüşmelerine gittiğimi,iş bulsan bile biz seni bırakmayız boşuna çabalama dediler :D güldüm bende :D hıııı dedim :D kendi kendime ben iş bulayımda görürsünüz ozaman bırakıyor muyum bırakmıyor muyum :D:D.Nihayetinde en son görüştüğüm yerden kabul edildiğim söylendi ama asgari ücret olsun dedim buna da şükür,benim amacım burda bir süre çalışıp tecrübe kazanıp başka yere atlamaktı,düşündüğümü de yaptım,çok iyi olmasa da daha yüksek maaşlı bir yere girdim altı buçuk senedir de burda çalışıyorum şükürler olsun :)

Ya Teknosa Alıyor eleman aslında başlangıç olarak iyi bir yer. ileri de atanırsam ayrılırım. ama özürlü alırlar mı alım var ama ciddi mi ki.

Zaman Gazetesinde Özürlü Çalışmak?

arkadaşlar ben lise meznuyum. üniversitede okuyorum ama 1 sinifi okuyamadik. çalışmam gerekiyordu. bu atamalari bekledik hala ses seda yok ve atanamadik. bu yüzden özel sektorde aramaya devam ediyorum. Zaman gazetesinde 20 yaş üzeri eleman alımı varmış. Ben 19 sizce başvuru yapayım mı ve alırlar mi? (aynı şehirde hem okulumu tamamlama şansim da var)

Üst Alt