Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulmam gerek! İş-kur'un faydası olur mu?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaslar son 4 gundur kendımı ıyı hıssetmıyom sıkıntıdan kuraya katıldım fakat ısmım cıkmadı cok acıl ıs lazım bana cok zordayım iş kur bana bı ıs bulabılırmı iş kurdan işe yerlesen oldumu yerlesen kardeslerımız varsa bana yazsalar nasıl yapabırız dıye ne olur yardım edınn :(:)(

Merhaba,
ben işkur sayesinde yerleştim. Gerçi işkur sayesinde demeyelim.
Netten sürekli işkur sitesini takip ettim eşim başvurduğum bir çok yerle görüştü ama işitme engelli istemiyoruz dediler.
Daha sonra ben yine baktım tabi ki en sonunda biyere telefonda olmayabilir dedikleri halde görüşmeye geldim belgelerimi gösterdim diplomamı sertifikalarımı vs. onlar da şu evrakları tamamla gel dediler. İşkurdan da yazı istediler.
İşkur engelli alım ilanlarını yayınlıyor sizin sürekli takip etmeniz gerekiyor yoksa işkur tutup elinizden bir işyerine götürmüyor.

Bol şans

İşkur'a gidip kaydını yap. internetten işkur'un sitesinden de yapabiliyorsun ama engelli raporunu işletmek için yine oraya gitmen lazım. ondan sonra iş için sana mesaj geliyor tabi biraz beklemen gerekebiliyor. Cep telefonuna mesaj gönderiyorlar. benim 2 senedir kaydım var ama daha bana göre iş bulamadılar. sürekli ağır iş fabrikalar için mesaj gönderiyorlar.

Arkadaşlar işkurda iş başvurusu yapıp beklemekle iş sahibi olamassınız iş ilanına işkur sitesinden başvuruyu yaptıktan sonra mutlaka başvuru yaptığınız firmanın insan kaynakları ile telefonda görüşün başvuru yaptığınızı belirtin gerekirse mail adresi alıp cv gönderin en azında zaman kazanırsınız görüşmek için mutlaka çağrılacaksınızdır yoksa işinizi şansa bırakmayın iş kur sadece aracıdır sizi işe yerleştirmek için kılını bile kıpırdatmaz sadece msj çeker durur zaten çoğu ilanda kılıfa uydurulmuş kriterlere uygun olmayan maksat engelli çalıştırmadıkları için ceza ödemekten kurtulmak olsun yani kısaca anlatmak istediğim firmalar ile görüşürseniz en azından eleme yapmış olursunuz biraz gayretle kısa sürede iş sahibi olursunur herkese başarılar saygılar ve sevgiler.

Pendik iş kür boş arkadaşlar 2 senedir iş arıyorum. Dnışmanımla sürekli iletişim halindeyim internet sitesindeki ilanlara sürekli telefon ediyorum.
Şimdi bide yunus emre kültür merkezi pendikte pazartesi günü saat 10 da birebir görüşmeler var. 3 saat beklersin sen beklerken firmalar gider... :) Sıra gelene kadar

Herşey boş pendikde. O kadar uyarı o kadar şikayet yapmama rağmen yine bir sistemsizlik hakim.

işkur sayfasını devamlı takip edip açık ilanlardaki numaralar ile görüşmeler yapın en kısa sürede sonuca ulaşacaksınız

İşkur'a kaydınızı yaptırın. Hemen bulunmuyor belki ama ben de işkur'un bulduğu bir işte çalışıyorum şuan. Cep telefonuma msj geldi. Şirketi araştırdım, tlf.la insan kaynaklarından biriyle görüştüm. İnternet üzerinden cv istediler, gönderdim. Şahsen görüşmeye gelmem için randevu verdiler. Görüşme sonunda işe alındığımı, gerekli evrakları tamamlayarak verdikleri tarih itibariyle işe başlayabileceğimi söylediler. Bir buçuk yıldır memur olarak çalışıyorum ve işimden memnunum.
İşkur'dan iş bulmak için birkaç yıl beklemeniz gerekebilir, bu yüzden arkadaşların önerilerini de dikkate alın bence...

Arkadaslar cok saolun allah hepinizden razi olsun cok zor durumdayim isim yok intiharin esligindeyim insallah bi ise kavusurum

iş kur su an 9 aylık gecıcı ıscı alıyor temızlık ıscısı buna bıle razıyım oda kura cekılcek:(( dıgerlerınıde takıp edecem arkadaslar cok saolun allah her zaman yardımcınız olsun ınsallah

Kariyer.net ve scrett cv de cok guzel engelli ilanlari var tavsiye ederim takip et

Takip et ama ilanlar güzel değil mecburen ilan vermek zorunda kaldıkları için ilan veriyorlar. iş bulmak zor bu sitelerden engelli alımı yapacak sırketler engelliler kurumuna başvurur orada ıs bulabılırsın.

iş kurdaki elemanlar kadar gereksiz insanlar başka bir dünyada yok. sanki evlerinde yaşıyorlar. bütün personelin masasında çay eksik olmayan bisküviler eksik olmayan 30 kilolu insan bir ayda 80 kilo olaçak kadar çikolata eksik olmayan müşterilere istekleri ve arzu ettikleri işi ayarlamak yerine herkesi kafasına göre yönlendiren bir sistemdir iş kur asla ve asla tavsiye etmem. kariyerden bak kardeşim iş kurdan bulduğun işte pişman olursun. beni muhasebe diye işe alıp hamanlık yaptıran yalancılarla karşılaşırsın..

Yorumuna tamamiyle katılıyorum kardeşim zaten birazcık işe yarasa millet sabahlar ama gene peşini bırakmazdı bu ülke dayı memleketi sistem bu al gülüm ver gülüm almazsam gülüm nah alırsın gülüm.

Arkadaşlar süper özetlemiş işkur'u ve eklemek istediğim işkur'un sitesine bir müddet giriş yapmazsan mesaj felan gelmiyor merak edip girdiğini zaman o gün olmasa da bir kaç gün içinde mesaj geliyor.

allah hepınızden razı olsun ınsallah cok saolun

kafam karıştı yengem birşey dedide işkurdan rapor halinde işe girince maaş iptalmi oluyor normal ssk lımı olunuyor

Bugün Öğrendim bunuda 170 hattını arayarak iş aradığını söylersen ilgili birime bağlıyorlar oradaki arkadaş durumuna göre sana iş imkanlarını söylüyor.

Üst Alt