Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulup çalışmak evde bakım maaşımın kesilmesine neden olur mu?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
125
hayırlı akşamlar çalışmaya niyetliyim işe girersem evde bakım aylığını kestirmeli miyim yada bakım maaşını şimdiye kadar verdiklerini geri isterler mi

Evde bakım maaşı alan çalışabilir sınırı aşmamak kaydıyla çalışmanızı maaşınızı kuruma bildirmek zorundasınız

hemen anında keserler valla hiç gözünün yaşına bile bakmazlar....

Ahmet T

yok sanmam onu yapmazlar....
ama geri bağlatmak istersen çok uğraşırsın yada hiç bağlamazlar maaşını....
Valla dostum bende engelliyim bu engelli maaşının sonu yok yani sigorta yok birşey yok nereye kadar onunla idare edecen böyle düşün eğer çalışabilecek durumdaysen bence çalış sigorta gerçekten önemli....

panik atak var ne zaman bir işe gireyim çalışayım diye düşünsem midem ağrıyor midem de yanma oluyor nasıl çalışabilirim Allah a dua ediyorum ailem asla çalışamazsın diyor

Poyraz_bugün tekrar sigarayı bırakmaya karar verdim nikotin bandı kullanıyorum 5 saat tir içmiyorum

Ahmet T

ben işe girdiğim den beri tek tük içiyorum çok zam geldi sigarayaaa...

ben 1 yıldır sarma(tütün) içiyordum bırakcam inşaAllah

işe girsem şimdiye kadar verdikleri parayı geri alırlar mı ?ebm alıyor babam işe girsem kesin ebm kesilecek şimdiye kadar aldığım parayı benden alırlar mı ?

Üst Alt