Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş değişikliğinde vergi indirimi belgesi geçersiz mi? Yeni işyerinde geçerli olması.?

adalet1954

Yasaklı Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İş yerimde vergi indirimimden yararlanmadığım söyleniyor. Orda eski kurumumun adı geçiyormuş. Ama o zaman orda çalışıyordum.
Şimdi başka nasıl çözücez yeniden rapor alıp ankaray yollamanın mantığı nedir her seferinde vergi ind için rapor alıp aylarca beklemnir mi.! Verilen hak değil mi bu A firması B firması bana hitaben yazsın demesi olur mu?

Bi de askeri ücretin 2.derece ne kadar indirimi oldunu bilen varsa söyler mi

teşekkürler.

vergi indirimi için yeni rapora gerek yok diye biliyorum. sigortayla ilgisi olabilir. eski işyerin hala sigortanı mı yatırıyor yoksa.

Vergi indirimim ankardan onaylı ama fotokopisi var bide en eski çalıştığım firmanın ismi var ya işyeri ondan bu bize hitaben yazılmamış diyor.

yeni iş yerinden yazı alıp defterdarlığa gitmen ve burada çalıştığına dair bilgi vermen gerekiyor diye biliyorum.onlarda vergi indirimin olduğuna dair işyerine cevap yazacaklardır.

bullish;

Devlet bize bi ili versede orayı bize uygun yeniden yapsa inşa etse Amerikadaki gibi kanunlarınıda biz yapsak eyaletimiz olsa acaba daha mı iyi olurdu...?Boşaltın istanbulu ulennn 8-10 milyonuz:D
Bizim sülalede bi sakat ben varım en az devlete 20-30 bin vergi veriyordur.Bu yakınlarım e bu benim hakkım değilmi elin zengini dünya para kazanıyor üstüne bide devletten teşvik alıyor bırakın biz yönetelim vergiyide biz tahsil edelim adaletli olsun.Bu sermaye sahipleri bulunmaz değil inan devlet baba bunlara verdiğin imkanları dısardaki müslüman veya gavur a versen takla ata ata daha cok vergi vermek için gelir yatırım yapar bu cennet vatana.Bu zenginler in alayı hain.Ülkesi için hi bişey yapmıyor boyna maliyeyi soyuyor...

İşyerinden çalıştığına dair bir yazıyla bulunduğun ilin vergi dairesine veya defterdarlığına git. Daha önce nerede işlemleri yaptıysan oraya git işte :D kazanılmış hak için kimse senden yeniden rapor isteyemez arkadaşım. o rapor ölene kadar geçerlidir. vergi dairesi her iş yeri için ayrı kayıt tuttuğu için iş değişikliklerini senin haber vermen gerekiyor. onlar işyerine gerekli yazıyı gönderirler zaten. ikinciderece vergilendiriliyorsan alacağın net para da 49,50 tl olacaktır

Arkadaşım yapman gereken iş yerinizden çalıştıgınıza dair bir belge alarak vergi ind. müracaat ettiginiz kuruma gitmek.
Kurum yeni iş yerinize vergi ind.hakkından faydalandıgınızı belirten yazıyı işyerinize yollar ayrıca vergi ind. hakkı 1 kere alınır ve o belge ile emekli olunur...

Üst Alt