Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş değişikliğinde vergi indirimi uygulanması için ne yapmak lazım?

salih_6071

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar ben daha önce yani 27 mart /2012 tarihinde vergiindirimi hakkı kazandım 16 nisanda emekli oldum 21 nisan da tekrar başka işe girdim vergi indirim belgesinin fotokobisini verdiğim halde takip ediyorum sakatlık parasını yatırmıyorlar biraz önce insan kaynakları müdürüne dedim neden yatırmıyorsunuz dedim o belge ilk işyerine ait tekrar rapor alacan buranın ismi yazacak diyor varmı böyle birsey vergiindirimi benim bildiğim belgesi birkere alınmıyormu bu iş yerini şikayet edeceğim nereye edeceğim birde söyle yapıyorlar maası asgari üçretten gösteriyorlar kalan parayıda elden veriyorlar ne kazandıysak bankaya yatırmaları gerekmiyormu arkadaslar bana bir yol gösterin kafam allah bullah oldu sabah sabah ya

Salih,
İş yerinden çalıştığına dair belge al ve sende bir dilekçe yaz (vergi indirim hakkımın yeni iş yerime bildirilmesini diye) vergi indirimi müracaatını yaptığın yere ver.Maliye yeni iş yerinize vergi indirim hakkınız olduğu belgeyi gönderecektir.

tskr ederim ilker kardeş sende olmasan varya halimiz yaman helal olsun her seye yardımcı oluyorsun kurban olurum ben sana ama bizim maasdan bir haber yok nisan 16sından bu yana tık yok

bu gün ayın 7si 53 gün oldu yani

Bende emekli olduktan sonra yeni işyerimden bir yazı ile direk defterdarlığa başvurarak yazıyı yeni işyerime yollatmıştım ilker e aynen katılıyorum

Üst Alt