Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş değiştirince yeniden vergi indirimi almak gerekir mi?

özer özkan

Aktif Üye
Konular
113
Reaksiyonlar
1
daha önceden tütünde çalışıyordum şimdi bir sigara fabrikasında çalışıyorum.önceki işyerimde vergi indiriminden faydalanıyordum.yeniden rapor almam gerekir mi?yoksa eski işyerinden mi götürecem?

Vergi indirimini birkez alman yeterli arkadaşım aynı raporu verebilirsin rahatsızlığın sürekli demi bu arada...

Tamam ozaman birkez alman yeterli arkadaşım ama o raporu eski işyerinden alcaksın galiba yeni yere götürcen tam emin olmamakla beraber :) ama bidaha almanı gerektiren bi durum yok arkadaşım...bundan kesin eminim:d

Yeni iş yerinize Maliyeden veya Mal müdürlüğünden alacağınız Vergi ind. faydalandığınıza dair belgeyi verdiniz mi işlem bitmişti..

işyerin gelir vergisi indirimini yapmalı eğer ki bir sorun ile karşılaşırsan bulunduğun yerin vergi dairesi veya malmüdürlüğüne, .... vergi dairesi veya malmüdürlüğünün indirimden yararlandığına dair varsa yazıyı yoksa ilgili vergi dairesi veya malmüdürlüğünde belgerinin olduğunu bildirebilirsin.

Üst Alt