Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş görememezlik aylığı almak memurluğa atanmaya engel midir?

Tango2481

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar . Silikozis meslek hastalığından sürekli iş görememezlik aylığı alıyorum.ekpss ye girdim güzel bir puan aldım. Eğer memurluk ataman gerçekleşirse bağlanan aylık memurluga engel olurmu teşekkürlerimi sunuyorum.

Tango2481

Tango2481 eger memurluk ataman olursa insallah Rabbim nasip eder olursunuz memur bu sizin meslek hasalıgından dolayı aldıgınız sürekli işgörememezlik maaşına bir etki yapmaz bu maasşı çalısırken almaya devam edersiniz bir kesinti olmaz bu sana veriren iş kazasından dolayı yasamış oldugun İŞ KAYBINA verilen maaşdır.Bu maaş verirken devlet sana diyor sen iş kazasından dolayı bir kayıp yasadın ve normal bir insandan daha fazla efor kullanacagın için bu maaşı sana ömür boyu verecek işter çalış işter calışma ama almaya devam edeceksin.

Sadece maaşa etki eden bir sebep vardır o da emekli oldugunda baglanan maaşlardan hangisi daha fazla ise onun tamamını diger almış oldugun maaşın yarısını alacaksın (örnek iş göremezlik maaşın 1.400 tl alıyorsun ve emeklilik hak ettin baglanan emeklilik maaşı ise 1.300 tl diyelim)1400 tl nin tamamını diger emekli maaşın ise yarısı denk gelen 650 tl yi alırsın toplamda cift maaşın toplamı 2050 tl olarak almaya hak edip devam edersin bu emekli oldugun dönemde gecerli
İş kaybı maaşı sana ömür boyu veriren hakdır ayrıca Allah etmezsin rahmetli oldugunda senden sonraki hak sahiplerin varsa (eşin ve cocukların varsa)onlar almaya devam edecek,hayırlı geceler

Verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkür ederim allah razı olsun

Üst Alt