Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş göremezlik geliri alıyorum. Vergi indirimine başvurabilir miyim?

sukru345

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar acaba sürekli iş göremezlik,vergi indirimi beraber alınabiliyor mu.

sürekli iş göremezlik geliri alan kişi sigortalı çalışabilir. bu mantıktan hareket ile tabii ki vergi indirimi için başvuru yapabilirsiniz.
ayrıca 1800 günü tamamlarsan ayrıca malülen emekli de olabilirsin ve ikinci bir gelir alırsın

Sürekli iş göremezlik geliri almak hiç bir şeye engel değil. Çalışabilirsiniz, vergi indirimi için başvuru yapabilirsiniz, şartlar oluştuğunda emekli olabilirsiniz...

peki bu zamana kadar hem iş göremez aylığı alıp hem çalışan,vergi indirimine başvursa öncekileride alabilir mi?

Hayır. Sakatlık indirimi ancak sakatlık indirimi için başvurulduğu tarih itibarı ile işler.

vergi indirimi

geçen hafta vergi indirimine başvurmuştum hastahaneden%60 olarak rapor verildi ankara inş. %40 ın altına düşürmeez diye umut ediyorum,birde bizim burdaki dilekçeyi çıkarıp müracaat ettim tedavimin yapıldığı hastahaneyi istedim ama beni kendilerinin uygun gördüğü hastahaneye sevk ettiler.dilekçede belirtmeme rağmen.

Eeee sorun ne ?
Rapor oranın nasıl düşecek kafalarına göre değil oran cetveline göre yazıyorlar, az önce baktım oran cetveline her bir özür için oranlar belirtilmiş.

Üst Alt