Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İş göremezlik geliri alıyorum. Vergi indirimine başvurabilir miyim?
sürekli iş göremezlik geliri alan kişi sigortalı çalışabilir. bu mantıktan hareket ile tabii ki vergi indirimi için başvuru yapabilirsiniz.
ayrıca 1800 günü tamamlarsan ayrıca malülen emekli de olabilirsin ve ikinci bir gelir alırsın
Sürekli iş göremezlik geliri almak hiç bir şeye engel değil. Çalışabilirsiniz, vergi indirimi için başvuru yapabilirsiniz, şartlar oluştuğunda emekli olabilirsiniz...
geçen hafta vergi indirimine başvurmuştum hastahaneden%60 olarak rapor verildi ankara inş. %40 ın altına düşürmeez diye umut ediyorum,birde bizim burdaki dilekçeyi çıkarıp müracaat ettim tedavimin yapıldığı hastahaneyi istedim ama beni kendilerinin uygun gördüğü hastahaneye sevk ettiler.dilekçede belirtmeme rağmen.
Eeee sorun ne ?
Rapor oranın nasıl düşecek kafalarına göre değil oran cetveline göre yazıyorlar, az önce baktım oran cetveline her bir özür için oranlar belirtilmiş.