Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş göremezlik maaşı alıyorum. Yetim maaşı da alabilir miyim?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaşlar ben 2010 yılında iş kazası geçirdim ve yüzde 35 sürekli işgöremez raporu aldım raporum ömür boyu sgk beni maaşa bağladı ve aynı zamanda 4a sigortalı olarak çalışmaktayım.Babamı 1993 yılında kaybettim kendiside 4a emeklisiydi, ben o zaman 12 yaşındaydım şimdi 30. babamdan kalan emekli maaşından faydalanabilirmiyim

slm nejdet kardeş,önce geçmiş olsun ALLAH başka dert vermesin bundan sonra.bende 2010 yılında bi iş kazası geçirdim ve sağ elimden 2 parmağımı kaybettim,hatta 6. ayında kaza geçirdim ama ne hikmetse ssk hala daha beni müfettiş çağırıp hastaneye sevketmedi,işgöremezlik bağlanmadı,gidip sorduğumda daha sana kadar 2008 de kaza geçirenlere bile sıra gelmedi beklemen gerekir dediler,bende BİMERE şikayet dilekçesi verdim ama ordan da bi ses çıkmadı,senin çabuk bağlanmış nasıl oldu ben ne yapmalıyım..saygılar.....şahin karabük

Üst Alt