Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş göremezlik ve emeklilik maaşı alan kişi ÖTV indiriminden yararlanabilir mi?

bekir_61

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben daha önce yazmıştım ama bi konuda daha bilgi almak istiyorum iş kazasından dolayı ve malüliyetlikde var bununla ilgili ben ilerde araba ladığım aman indirimden yararlana biliyormuyum yüzde 63 raporum maaş bağlancak şuan bekiyorum teşekkürler

Sürekli iş göremezlik geliri ve emekli aylığı ile araç alımının hiç bir ilgisi yok. Uçak bile alabilirsiniz :)

merhabalar;
%73 özürlü raporum var ben tüm indirimlerden faydalanarak araba alabiliyormuyum acaba...?
yani %90 şartı yokmudur. varsa eğer bu arkadaş %63 le nasıl alacak arabayı anlamadım, aydınlatabilirmisiniz beni.
teşekkürler...

% 60 ile % 89 arası raporu olan arkadaşlar almış oldukları aracı h sınıfı ehliyet ve araca özel tertibat yaptırarak sadece kendileri kullanabilirler...% 90 ve üzeri raporu olan arkadaşların araçlarını ise 1.derece yakınları kullanabilirler ancak raporu olan arkadaş kullanamaz...hepside ötv'den muaftır...

Üst Alt